يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
چهارشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
کد خبر: ۶۱۱۸۴
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح:

رای پرونده هواپیمای اوکراینی صادر شده است، اعلام تا پایان فروردین

رای پرونده هواپیمای اوکراینی صادر شده است، اعلام تا پایان فروردین
رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح همچنین پیرامون آخرین وضعیت پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: رای صادر شده و با توجه به اینکه در تعطیلات نوروزی هستیم. وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا رای این پرونده تا آخر فروردین اعلام می‌شود یا خیر گفت:رای این پرونده زودتر از پایان فروردین اعلام و ابلاغ خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد پورخاقان در حاشیه حضور در مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی در خصوص معتبر بودن برگ سبز خودرو اظهار کرد: برگ سبز، سند است.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در خصوص گزارشات پلیس راهور پیرامون ناایمن بودن برخی از خودروهای داخلی اظهار کرد: در خصوص ایمنی خودروها وظیفه داریم موضوع را منتقل کنیم و در نشست سران قوا نیز مطرح می‌شود.

وی بیان کرد: سازمان بازرسی و دادستانی کل کشور اعمال قانون و نظارت خود را دارند و داشتند.

پورخاقان اظهار کرد: خودروسازها مکلفند رعایت ایمنی را داشته باشند؛ اما هنوز در این زمینه به نقطه مطلوب نرسیدیم و فاصله داریم.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح همچنین پیرامون آخرین وضعیت پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: رای صادر شده و با توجه به اینکه در تعطیلات نوروزی هستیم.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا رای این پرونده تا آخر فروردین اعلام می‌شود یا خیر گفت :رای این پرونده زودتر از پایان فروردین اعلام و ابلاغ خواهد شد.

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی