سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
دوشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۳
کد خبر: ۶۱۳۱۸

۲۵۰ واحد صنفی در مازندران به دلیل بی‌حجابی پلمب شد

۲۵۰ واحد صنفی در مازندران به دلیل بی‌حجابی پلمب شد
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: در راستای نظارت به مقوله فرهنگی عفاف و حجاب در واحدهای صنفی و فروشگاه‌های بزرگ تاکنون سه هزار و ۹۰۰ مورد بازدید قرار گرفته که به ۲ هزار و ۳۴۳ واحد تذکر شفاهی و یا کتبی داده شد. وی اضافه کرد: ۲۵۰ واحد صنفی نیز باوجود تذکرات قبلی و به دلیل بی‌توجه به مسئله عفاف و حجاب پلمب شدند.

سید مسیب موسوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت : از ۱۵ اسفند ماه سال گذشته و همزمان با آغاز طرح نظارتی ویژه عید تا تاریخ ۱۴ فروردین ماه سال جاری ۳۶۹ مورد گزارش تلفنی به تلفن ۱۲۴ اعلام شده است و ۱۸۰ مورد از گزارشات دریافتی به دلیل ارتباط موضوعی جهت بررسی به اداره کل جهاد کشاورزی ارسال شده است.

وی اضافه کرد: مابقی گزارشات توسط بازرسان این اداره کل در حال بررسی بوده که تاکنون منجر به تشکیل ۲۴ پرونده تخلف شده است.

موسوی در ادامه به گشت مشترک این اداره کل با موضوع عفاف و حجاب با دستگاه‌های اجرایی از قبیل نیروی انتظامی، تعزیرات حکومتی، دادستانی اشاره کرد و گفت: در راستای نظارت به مقوله فرهنگی عفاف و حجاب در واحدهای صنفی و فروشگاه‌های بزرگ تاکنون سه هزار و ۹۰۰ مورد بازدید قرار گرفته که به ۲ هزار و ۳۴۳ واحد تذکر شفاهی و یا کتبی داده شد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران اضافه کرد: ۲۵۰ واحد صنفی نیز باوجود تذکرات قبلی و به دلیل بی‌توجه به مسئله عفاف و حجاب پلمب شدند.

در استان مازندران حدود ۴۰۰ هزار واحد صنفی فعالیت دارد.

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

واکنش شمخانی به لو رفتن ویدیوی عروسی دخترش: پاسخم همان است؛ حرام‌زاده‌ها! من هنوز زنده‌ام

قیمت واقعی سکه ۵۰۰ تومانی که این‌روزها از چرخه مبادلات خارج شده، چقدر است؟

قدرت دوگانه کلمات ممنوعه؛ کدام کشورها فحش‌های بیشتری دارند؟

پارلمان پرتغال، پوشش کامل صورت در اماکن عمومی را غیرقانونی اعلام کرد

ابتلای بیش از ۶هزار نفر به سل در ایران؛ ۳۰ درصد از مبتلایان شناسایی نشده‌اند

تجاوز جنسی چگونه مغز زنان را تغییر می‌دهد؟

هشدار تند ترامپ به حماس: یا خوب رفتار کنید یا ریشه کن می‌شوید

مناظره مجازی وزیران خارجه ایران و لهستان

مردم این کشور با هوش مصنوعی با خدا صحبت می‌کنند!

«سیل» برخی بیمارستان‌های تهران را تهدید می‌کند

پوتین، میانجی مذاکرات تهران-واشنگتن می‌شود؟

کشیش آلمانی پس از تماشای یک مستند: من نوه معمار اصلی هولوکاست هستم

برای رفع خستگی، این دو مکمل آب روی آتش است!

پاکستان نخستین ماهواره فراطیفی خود را به فضا پرتاب کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی