جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
پنجشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۱
کد خبر: ۶۱۴۱۰

اگر تا سه ماه آینده برجام احیا نشود، مذاکره برای توافقی دیگر اجتناب‌ناپذیر خواهد بود

اگر تا سه ماه آینده برجام احیا نشود، مذاکره برای توافقی دیگر اجتناب‌ناپذیر خواهد بود
یک مقام ایرانی که به شرط ناشناس ماندن با المانیتور صحبت کرد، گفت که «اگر ظرف دو تا سه ماه آینده توافقی حاصل نشود، مذاکره برای یک توافق دیگر اجتناب‌ناپذیر خواهد بود و این به هیچ وجه کار ساده‌ای با توجه به تمام پیچیدگی‌ها در داخل و بیرون کشور نخواهد بود..»

به گزارش «فراز»، در ادامه این مطلب آمده است: دولت بایدن می‌گوید برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در دستور کار نیست. با این حال، روز دوشنبه گزارشی از اکسیوس فاش کرد که ایالات متحده با شرکای اروپایی و اسرائیلی خود در مورد توافق موقت با ایران که شامل تعلیق برخی از تحریم‌ها در ازای توقف بخش‌هایی از برنامه هسته‌ای ایران می‌شود، گفتگو کرده است.

یک توافق "کمتر در برابر کمتر" که قبلاً المانیتور گزارش داده بود، بر اساس گفته‌های چندین مقام اسرائیلی، دیپلمات‌های غربی و کارشناسان آمریکایی است. اما کاملاً واضح است که با مشکلات طولانی روبرو است.

اگر ایالات متحده، از طریق اتحادیه اروپا، در حال ارائه پیشنهاد توافق موقت است، به نظر نمی‌رسد ایران آن را بپذیرد. مقامات تهران می‌گویند که زمان در حال گذر است، هرچند اقتصاد ایران همچنان در سقوط آزاد است و نرخ دلار با اخبار مذاکرات تغییر می‌کند.

یک مقام ایرانی که به شرط ناشناس ماندن با المانیتور صحبت کرد، گفت که تهران هیچ نوع توافق موقت را نمی‌پذیرد. وی این پیشنهاد را «نتیجه طوفان فکری برخی اتاق‌های فکر» خواند و گفت در چندین نوبت دیگر ابتکارات مشابه به ایران ارائه شده است.

این مقام ایرانی که با المانیتور صحبت می‌کرد، گفت: «اگر ظرف دو تا سه ماه آینده توافقی حاصل نشود، مذاکره برای یک توافق دیگر اجتناب‌ناپذیر خواهد بود و این به هیچ وجه کار ساده‌ای با توجه به تمام پیچیدگی‌ها در داخل و بیرون کشور نخواهد بود..»

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، در مصاحبه‌ای با المانیتور در ۲۷ مارس گفت که فضا برای مذاکره برای همیشه باز نخواهد بود. با این حال، دیپلمات ارشد ایرانی آمادگی خود را برای توسعه همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی نشان داد تا مطمئن شود برنامه هسته‌ای کشورش از خطوط قرمز فراتر نمی‌رود.

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حبس و انفصال از خدمت برای قاسم مکارم، مشاور وزیر سابق راه

تجهیز نیروی دریایی سپاه به همه سلاح‌های لازم برای رزم دریایی

ماجرای آتش‌سوزی جدید در جنگل الیت چیست؟

تاکید سران روسیه و هند بر حل موضوع هسته‌ای ایران از مسیر گفت‌وگو

ماجرای تغییرات داوری در جام جهانی ۲۰۲۶ چیست؟

مبینا نعمت‌زاده قهرمان زیر ۲۱ سال جهان شد

امام جمعه قم: زیبنده نظام اسلامی نیست که مظاهر ناهنجاری در منظر عمومی توسعه یابد

مدارس ابتدایی استان تهران غیرحضوری شد

داربی ۱۰۶ پایتخت پر سروصدا و بدون گل به پایان رسید!

پزشک معالج: «رضا امیرخانی» خونریزی داخلی ندارد

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران در نزدیکی هشتگرد؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

پیشنهاد سردبیر
زندگی