جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ 10 October 2025
جمعه ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۶
کد خبر: ۶۱۶۱۸

احمدی‌نژاد کجاست؟

احمدی‌نژاد کجاست؟
روز گذشته مراسم تشییع و تدفین مرحوم محمد بقایی، پدر حمید بقایی برگزار شد. در این مراسم خبری از محمود احمدی‌نژاد نبود. حمید بقایی، معاون احمدی‌نژاد در دولت‌های نهم و دهم بود. او در سال ۱۳۹۶ به همراه اسفندیار رحیم مشایی، محمود احمدی‌نژاد را برای ثبت نام در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران همراهی کرده بود.

روز گذشته مراسم تشییع و تدفین مرحوم محمد بقایی، پدر حمید بقایی برگزار شد. در این مراسم خبری از محمود احمدی‌نژاد نبود. حمید بقایی، معاون احمدی‌نژاد در دولت‌های نهم و دهم بود. او در سال ۱۳۹۶ به همراه اسفندیار رحیم مشایی، محمود احمدی‌نژاد را برای ثبت نام در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران همراهی کرده بود.

اما چند ماه است که احمدی‌نژاد و تیم او در سکوت خبری به سر می‌برند. بعد از انتشار تصویر حرف‌های در گوشی احمدی‌نژاد و اژه‌ای در مجمع تشخیص مصلحت، او دیگر در رسانه دیده نشد. ارتباط میان احمدی‌نژاد و رئیس قوه قضائیه همیشه برقرار بوده است. حتی زمان آقای رئیسی. پرونده قضایی نزدیکان احمدی‌نژاد احتمالا یکی از دلایل سکوت خبری او است.

چند روزی بعد از اعتراضات پیرامون فوت مهسا امینی، انتظار می‌رفت احمدی‌نژاد با همان نطق گویا و اعتراضی خود وارد عمل شود و در سفرهای استانی خود در میان مردم سخنرانی‌های عوام‌پسند انجام دهد؛ اما همان زمان احکام اعضای جدید مجمع تشخیص صادر شد و سکوت خبری احمدی‌نژاد تداوم یافت. به قول عبدالرضا داوری مشاور سابق احمدی نژاد، او بعد از این حکم، کارمند جمهوری اسلامی شد. 

منبع خبر : چندثانیه چندثانیه
منبع: چندثانیه
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پرهیز از افتادن در تله تیم سعید جلیلی در نفت | منتظر خروجی مستند «فراموش شده»

معاون اول پزشکیان: خداوکیلی پادویی این مردم باعث افتخار است | دبیرکل سازمان ملل گفت جنگ ۱۲ روزه پرونده سرنگونی نظام ایران را برای همیشه بست

در دادگاه پرونده قتل «ایلیا» کودک ۱۰ ساله رشتی چه گذشت؟

کاخ سفید در رسیدن ترامپ به رویای خود پیش‌دستی کرد!

سخنگوی حماس: ما نهایت انعطاف را نشان داده‌ایم | اسرائیل برای دستکاری در برخی توافقات آتش‌بس تلاش می‌کند

معاون دادگستری تهران: کالاهای اساسی به وفور موجود است

رویترز: آمریکا بازار بزرگ اروپایی روسیه و ایران را تهدید می‌کند

رمان‌نویس مجارستانی برنده جایزه نوبل ادبیات ۲۰۲۵ شد

سد کرج در بدترین وضعیت ۶۳ سال اخیر قرار گرفت

جنایت نافرجام در پارک چیتگر؛ قربانی زنده بود و صدای قاتلان را شنید!

خبر مهم رئیس اتحادیه مشاوران املاک برای بازار مسکن

هشدار جدی بانک مرکزی درباره مجوز نهاد صنفی بر نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه

وزیر ارتباطات: اعضای شورای عالی فضای مجازی درباره رفع فیلتر هم‌نظر نیستند

واکنش مقام‌های جهانی به توافق پایان جنگ در غزه

پیشنهاد سردبیر
زندگی