چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ 10 December 2025
چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۶
کد خبر: ۶۱۸۰۱

قالیباف؛ از فریاد برای گرانی مرغ ۲۹ هزارتومانی تا سکوت در مواجهه با سفره خالی مردم

قالیباف؛ از فریاد برای گرانی مرغ ۲۹ هزارتومانی تا سکوت در مواجهه با سفره خالی مردم
امتداد نوشت: قالیباف امروز هم باید از بی‌عرضگی دولت فریاد بزند، اما سکوت کرده و دیگر نگران یخچال‌های بازنشستگان نیست. او امروز غصه‌اش موی سر و حجاب زنان است.
  • بهمن ماه ۹۹ قالیباف برعکس حالا هر روز نگران معیشت بود. او ادعا کرده بود که مرغ ۲۹ هزارتومانی اوج بی‌عرضگی دولت است و مرغ باید کیلویی ۹ هزار تومان باشد.

 

  • همان زمان مرغداری به او نامه ای سرگشاده نوشت و گفت که همه امکاناتش را در اختیار قالیباف می‌گذارد تا ببیند آیا عُرضه تولید مرغ با این قیمت را دارد؟ قالیباف هرگز جرات نکرد به این نامه پاسخ دهد.

 

  • اما عده‌ای از هواداران قالیباف مدعی شدند که اگر وزارت صمت، بانک مرکزی و دولت دست آنها باشد حتما با این قیمت سفره های مردم را تامین می‌کنند.امروز دو سال از آن روزها گذشته و در ماه رمضان ۱۴۰۲، قیمت مرغ کشتار روز به نزدیک ۹۰ هزارتومان رسیده است.

 

  • قالیباف امروز هم باید از بی‌عرضگی دولت فریاد بزند، اما سکوت کرده و دیگر نگران یخچال‌های بازنشستگان نیست. او امروز غصه‌اش موی سر و حجاب زنان است.

 

  • چه اهمیت دارد که که مرغ در سفره مردم نیست. گوشت گران می‌شود و مردم مستاصل ماندند. مهم این است که اصولگرایان و نواصولگرایان صندلی قدرت را یک‌پارچه تصاحب، و با وجود بی‌کارنامگی به ملک شخصی و انحصاری خود تبدیل کرده‌اند.

 

  • آیا قالیباف جرات دارد یکبار دیگر از بی‌عرضگی دولت حرف بزند؟ مرغ ۲۹ هزار تومان بی‌عرضگی دولت قبل بود آیا مرغ ۸۸ هزارتومانی از با کفایتی دولت است؟ مقصر اصلی در ایجاد وضع موجود همینها هستند که امروز سکوت کردند و جرات حرف زدن ندارند. چون ترس از شلاق قلم‌های پایداری و هواداران دولت زبان قالیباف و اصولگرایان را به دهانشان دوخته است.

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

العربیه: مخالفان حماس در غزه در حال «جذب نیرو» هستند | واشنگتن: هیچ تماسی با آنها نداریم

رسالت زیر سایه بحران | مدیر بانکی با تحصیلات نظامی بانک رسالت را زیان‌ده کرد

هشدار کارشناسان: ایوان تاریخی قدمگاه هخامنشی دوباره در معرض تخریب انسانی

‌نمی‌توانیم به رابطه با باکو خوش‌بین باشیم

نوجوانان استرالیایی سوگواری از دست دادن رسانه‌های اجتماعی را با طنز درآمیختند

رهبر حماس، مهار حملات را پذیرفت ولی خلع سلاح را خط قرمز دانست

بازداشت برخی بازیگران در یک مهمانی، یک حرکت آتش به اختیار بود

پیشنهاد لبنان برای دیدار با ایران در کشور ثالث؛ «یوسف رَجی» دلیل عدم سفر به تهران را توضیح داد

محسن هاشمی: خاطرات پدرم را به آقا مسعود، فرزند رهبری دادم

نظر حشمت‌الله مهاجرانی درباره گروه ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

اسرائیل سوریه را به عنوان منطقه‌ای برای گسترش استفاده می‌کند

واکنش پزشکیان به حواشی ایجادشده پیرامون دو ماراتن کیش

خیلی‌ها گمان می‌کنند مجمع می‌تواند در همه مسائل کشور ورود کند؛ این درست نیست

ارتباط با کشورهای مسلمان باید صمیمی‌تر شود

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی