جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ 24 October 2025
دوشنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۱
کد خبر: ۶۱۸۹۲

عضو کمیسیون صنایع مجلس: هیچ امضایی از استیضاح وزیر صمت پس گرفته نشده

عضو کمیسیون صنایع مجلس: هیچ امضایی از استیضاح وزیر صمت پس گرفته نشده
احمد رسولی‌نژاد عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که استیضاح اعلام وصول می‌شود طبق آئین‌نامه مجلس هیچ امضایی نه می‌تواند پس گرفته شود و نه اضافه شود ازاین‌رو استیضاح وزیر صمت همان ۴۲ امضا را دارد.

احمد رسولی‌نژاد عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی  اظهار داشت: زمانی که استیضاح اعلام وصول می‌شود طبق آئین‌نامه مجلس هیچ امضایی نه می‌تواند پس گرفته شود و نه اضافه شود ازاین‌رو استیضاح وزیر صمت همان 42 امضا را دارد.

وی افزود: متاسفانه برخی از رسانه ها درحال بی تقوایی هستند و دست به هرکار می زنند تا نمایندگان مجلس را از وظیفه اصلی خودشان که نظارت بر وزرا است را منع کنند و با خبرسازی های فیک و غلط قصد بدنام کردن نام مجلس شورای اسلامی را دارند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به صحبت های عیدفطر رهبر انقلاب درباره هماهنگی بین قوا، گفت: متاسفانه برخی از همکاران بنده فرمایشات رهبر انقلاب را به درستی متوجه نشده اند و سعی دارند با تفاسیر غلط مسیر و وظیفه مجلس شورای اسلامی را منحرف کنند رهبر انقلاب نفرمودند که نمایندگان از وظیفه خود دور یا کوتاهی کنند بلکه موضوع ایشان هماهنگی در حل مسائل مردم بود.

رسولی نژاد تصریح کرد: همچنین سخنگوی وزارت صمت در گفتگو با رسانه ملی بیان می کند که برخی از نمایندگان از استیضاح به دنبال منافع خود هستند بنده از آقای فاطمی امین سوال دارم که کدام از نمایندگان مجلس درخواست داشتند و نام آنها را مطرح کنند بدانیم چه کسانی قصد تخریب مجلس و وظایفشان را دارند.

وی بیان داشت: مجلس به دولت این را دوستانه را هشدار می دهد که به هیچ کسی چک سفید امضا نداده است و اگر وزیری ناکارآمد باشد و توان مدیریت نداشته باشد قطعا برکنار خواهد شد زیرا ما نمایندگان ملت هستیم و منافع ملی و مردم برای ما در ارجحیت است.

 
 

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نسل زد علاقه چندانی به دیدن صحنه‌های جنسی در فیلم‌ها و سریال‌ها ندارد

مدیر کل نظارت بانکی بانک مرکزی: بانک آینده هنوز منحل و ادغام نشده است

علی لاریجانی: نشست شرم الشیخ «سطح پایین» بود ارزش حضور نداشت

عذرخواهی وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از اظهاراتش درباره عربستان سعودی

ترامپ: در صورت الحاق کرانه باختری، حمایت آمریکا از اسرائیل قطع می‌شود

 صبا چناری، نایب قهرمان ۲۵ ساله موی تای جهان، درگذشت

بارورسازی ابرها همیشه به بارندگی منجر می‌شود؟

تغییر قیمت کالاهای اساسی در مهرماه +جدول

کالدرون هم به گزینه پرسپولیسی‌ها اضافه شد؟

رئیس موزه لوور درباره سرقت اخیر: با وجود اینکه هر روز به سختی کار کردیم، شکست خوردیم

عراقچی پاسخ گروسی را داد؛ نمی‌دانم این حرف «فعلاً تهران فقط به‌صورت محدود بازرسان ما را می‌پذیرد» از سر نگرانی زده شده یا تهدید | نتیجه یک تجربه شکست‌خورده مشخص است

واکنش یک طلبه به خاطر استفاده شمخانی از واژه «حرامزاده» برای بار دوم

بانک آینده پس از دو دهه ناترازی و عملکرد ناسالم، تعیین تکلیف شد | تمام سپرده‌گذاران، سپرده‌گذار بانک ملی می‌شوند +ویدیو

مدودف: «صلح‌طلب» پرحرف آمریکا راه جنگ با روسیه را در پیش گرفت

پیشنهاد سردبیر
زندگی