جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ 21 November 2025
دوشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
کد خبر: ۶۲۳۰۷

ریزش بی‌سابقه شاخص بورس

ریزش بی‌سابقه شاخص بورس
در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۱۲۵ هزار واحدی به ۲ میلیون ۳۱۴ هزار واحد رسید و دومین ریزش تاریخی بورس را ثبت کرد. همچنین شاخص کل هم وزن نیز ریزشی ۳۷ هزار واحدی را تجربه کرد و به ارتفاع ۸۰۳ هزار واحد رسید. لازم به ذکر است که در طول تاریخ بازار سرمایه، چنین ریزشی بی سابقه است.

بازار سهام سومین روز کاری هفته را همانند روز گذشته، به نحوی آغاز کرد که بیش از 90 درصد از سهام بازار به سرعت در صف های فروش قفل شدند.

بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 125 هزار واحدی به 2 میلیون 314 هزار واحد رسید و دومین ریزش تاریخی بورس را ثبت کرد. همچنین شاخص کل هم وزن نیز ریزشی37 هزار واحدی را تجربه کرد و به ارتفاع 803 هزار واحد رسید. لازم به ذکر است که در طول تاریخ بازار سرمایه، چنین ریزشی بی سابقه است.

گفتنی است سه نماد فولاد، فارس و فملی بیشترین تاثیر در شاخص کل بورس و سه نماد مارون، آریا و کگهر بیشترین تاثیر را در شاخص فرابورس داشته اند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خرد در بازار امروز مورخ 18 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 11هزار میلیارد و 500 میلیون تومان بود. همچنین در پایان بازار امروز، حدود 14.5 هزار میلیارد تومان ارزش سفارشهای سمت فروش در تابلو معاملات می باشد (در دامنه منفی تا مثبت) و حدود 1 هزار میلیارد تومان هم سفارش در سمت خرید وجود دارد. همچنین حقیقی ها در روز جاری بیش از 4 هزار میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند.

در بازار بورس امروز 30نماد در محدوده ی مثبت و 377نماد در محدوده ی منفی و در بازار فرابورس 292 نماد در محدوده ی مثبت و 90 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

به نظر می رسد بازار سرمایه پس از رالی صعودی که آغاز کرد، چند روزی وارد فضای رکودی و اصلاحی شود، همچنین ورود صندوق های حمایتی برای مدیریت هیجانات بازار در چنین مواقعی ضروری است.

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شهادت دو نیروی سپاه، حین آموزش سلاحِ نیرو‌های پاسدار جوان

ارتش پاکستان به خاطر تهدید هند در آمادگی کامل قرار گرفت

قطر: ورود «نتانیاهو» به سوریه تهدیدی جدی برای امنیت منطقه است

پوتین: نیروهای اوکراینی باید فرصت داشته باشند، تسلیم شوند

یارانه ۳۰۰ هزار تومانی واریز شد

یارانه نقدی کافی نیست؛ هشدار تحلیلگر اقتصادی نسبت به فشار معیشتی بر مردم

عباس عراقچی: در نامه ترامپ دو گزینه بود؛ جنگ و خونریزی یا مذاکره مستقیم

قطعنامه شورای حکام علیه ایران در تضاد با ادعای دیپلماسی است | نفس صدور این قطعنامه یعنی مخالفت با راه‌حل دیپلماتیک و اتکا به ابزار فشار و تحریم

وزارت خارجه فرانسه: تروئیکای اروپا به دنبال فعال شدن مسیر دیپلماسی با ایران است

بحران آب تهران چقدر جدی است؟

شرایط جداسازی یارانه اعضای خانوار تغییر کرد

ماجرای فرمان اجرایی جدید ترامپ چیست؟

پزشکیان: در جنگ دوازده روزه، برخی کشورهای به ظاهر دوست باید به ما کمک می‌کردند؛ اما نکردند

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی