چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
سه‌شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲
کد خبر: ۶۲۳۲۳

روزنامه اماراتی نشنال خبر داد: ایران و مصر در حال بررسی دیدار رئیسی و السیسی

مقامات مصری و عراقی به روزنامه نشنال امارات گفتند که مصر و ایران از ماه مارس در بغداد پایتخت عراق برای گفتگو در مورد عادی سازی روابطشان گفتگو کرده اند.

 

روزنامه اماراتی نشنال نوشت: مقامات مصری و عراقی به روزنامه نشنال امارات گفتند که مصر و ایران از ماه مارس در بغداد پایتخت عراق برای گفتگو در مورد عادی سازی روابطشان گفتگو کرده اند.

به گزارش «فراز»، در ادامه این مطلب آمده است: مقامات مصری گفتند که آخرین دور گفتگوها در آخر هفته آغاز شد، اگرچه مشخص نیست تا کنون چقدر پیشرفت حاصل شده است.

به گفته این مقامات که نخواستند نامشان فاش شود، گفت وگوها همچنین به کاهش تنش در مناطقی که ایران دارای نفوذ قابل توجهی است مانند یمن، لبنان و سوریه هم کشیده شده است. 

آنها گفتند که دو طرف همچنین در حال بررسی امکان دیدار بین عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر و ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران هستند.

به نظر می رسد که مذاکرات در بغداد بخشی از تجدید ساماندهی منطقه ای است که طی آن عربستان سعودی و ایران توافق کردند تا روابط دیپلماتیک خود را احیا کنند.

مصر و ترکیه نیز پس از یک دهه اختلاف نظر، برای عادی سازی روابط تلاش می کنند.

جنگ هشت ساله در یمن، جایی که ایران از حوثی‌ها حمایت می‌کند، در بحبوحه اقدامات دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری به میزان قابل توجهی فروکش کرده است.

سوریه، جایی که ایران و حزب‌الله لبنان دارای نفوذ قابل توجهی هستند، روز یکشنبه، پس از یک دهه، مجدداً به عنوان عضو اتحادیه عرب پذیرفته شد. 

در بغداد، یک دیپلمات عراقی به نشنال گفت که دو دور مذاکرات در سطوح پایین بین مقامات مصری و ایرانی در ماه مارس و آوریل سال جاری در بغداد برگزار شد.

این دیپلمات گفت: «هر دو طرف از تلاش‌های عراق برای میانجی‌گری استقبال کرده‌اند.»

وی افزود: «هر دو طرف در حال تبادل نظر هستند و مایل به حرکت به جلو هستند.  هیچ پیشرفتی تاکنون وجود ندارد.»

 
 

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اگر زنی در ۲۴ ساعت اول بعد از تجاوز توسط پزشکی قانونی معاینه نشود، تکلیفش چیست؟

اقتصاد دولتی چطور لیبرالیسم را تسلیم می‌کند؟

این تراپیست‌های مجازی علمی هستند یا نه؟

رونمایی از نخستین خودروی پلاگین هیبرید کشور/ آریا پلاگین هیبرید معرفی شد

نگرانی کاخ سفید از خروج نتانیاهو از توافق آتش‌بس غزه | استراتژی فعلی این است که نمایندگان ترامپ مانع این کار شوند

دفاع امارات از سازش و عادی‌سازی روابطش با تل‌آویو

عراقچی: سیاست همسایگی اولویت سیاست خارجی ماست

سخنگوی گردانهای قدس: مراقب میزان پایبندی اسرائیل به آتش‌بس هستیم

بلع ۶۰ بسته تریاک توسط ۲ مسافر در قطار زاهدان-تهران

صالحی‌امیری: قالیباف در جنگ دوازده روزه، دولت و نیروهای مسلح را یاری کرد

پیگیری مسیرهای صادراتی جدید برای پسته ایرانی

تصویب اولیه طرح جنجالی الحاق رسمی کرانه باختری در کنست | ۲۵ رأی موافق در برابر ۲۴ رأی مخالف

تصمیم نهایی درباره بانک آینده در آستانه اعلام رسمی

واکنش فرزانه صادق به حواشی فرودگاه اردبیل: این موضوع پررنگ نیست

پیشنهاد سردبیر
زندگی