شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ 13 December 2025
سه‌شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲
کد خبر: ۶۲۳۲۳

روزنامه اماراتی نشنال خبر داد: ایران و مصر در حال بررسی دیدار رئیسی و السیسی

مقامات مصری و عراقی به روزنامه نشنال امارات گفتند که مصر و ایران از ماه مارس در بغداد پایتخت عراق برای گفتگو در مورد عادی سازی روابطشان گفتگو کرده اند.

 

روزنامه اماراتی نشنال نوشت: مقامات مصری و عراقی به روزنامه نشنال امارات گفتند که مصر و ایران از ماه مارس در بغداد پایتخت عراق برای گفتگو در مورد عادی سازی روابطشان گفتگو کرده اند.

به گزارش «فراز»، در ادامه این مطلب آمده است: مقامات مصری گفتند که آخرین دور گفتگوها در آخر هفته آغاز شد، اگرچه مشخص نیست تا کنون چقدر پیشرفت حاصل شده است.

به گفته این مقامات که نخواستند نامشان فاش شود، گفت وگوها همچنین به کاهش تنش در مناطقی که ایران دارای نفوذ قابل توجهی است مانند یمن، لبنان و سوریه هم کشیده شده است. 

آنها گفتند که دو طرف همچنین در حال بررسی امکان دیدار بین عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر و ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران هستند.

به نظر می رسد که مذاکرات در بغداد بخشی از تجدید ساماندهی منطقه ای است که طی آن عربستان سعودی و ایران توافق کردند تا روابط دیپلماتیک خود را احیا کنند.

مصر و ترکیه نیز پس از یک دهه اختلاف نظر، برای عادی سازی روابط تلاش می کنند.

جنگ هشت ساله در یمن، جایی که ایران از حوثی‌ها حمایت می‌کند، در بحبوحه اقدامات دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری به میزان قابل توجهی فروکش کرده است.

سوریه، جایی که ایران و حزب‌الله لبنان دارای نفوذ قابل توجهی هستند، روز یکشنبه، پس از یک دهه، مجدداً به عنوان عضو اتحادیه عرب پذیرفته شد. 

در بغداد، یک دیپلمات عراقی به نشنال گفت که دو دور مذاکرات در سطوح پایین بین مقامات مصری و ایرانی در ماه مارس و آوریل سال جاری در بغداد برگزار شد.

این دیپلمات گفت: «هر دو طرف از تلاش‌های عراق برای میانجی‌گری استقبال کرده‌اند.»

وی افزود: «هر دو طرف در حال تبادل نظر هستند و مایل به حرکت به جلو هستند.  هیچ پیشرفتی تاکنون وجود ندارد.»

 
 

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گنگ علی ضیاء، رپ فارسی و حاشیه‌های شایع!

کارشکنی دیپلماتیک در بیروت | روند پذیرش سفیر جدید ایران در لبنان متوقف شد

جدال آماری پزشکیان و پوتین بر سر رشت-آستارا؛ واقعیت ۱۱۰ کیلومتر تملک اراضی چه بود؟

اردوغان: دریای سیاه نباید محل جنگ روسیه و اوکراین شود

ویدیو؛ رونمایی مسی از مجسمه‌ ۲۱متری‌اش در هندوستان

تیراندازی در مراسم عروسی باز هم حادثه آفرید

پرونده احمدنیا به دادسرای جرائم کارکنان دولت رفت

ملت ما نجیب‌زاده است | جنگ ما و آمریکا جنگ هویتی است

وزیر رفاه: فرآیند «حذف یارانه‌ها» تغییر می‌کند

تشدید بارشها در ۱۱ استان؛ هشدار درباره آبگرفتگی معابر

قاچاق سوخت میلیونی در دریای عمان | ایران یک نفتکش خارجی را توقیف کرد

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۲۲ آذر | صعود قیمت دلار و یورو در بازار آزاد

قیمت جدید طلا و سکه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۴؛ سکه باز هم گران شد و جهش طلا میلیونی شد

پیام ماچادو از اسلو: مادورو «با توافق یا بدون توافق» قدرت را واگذار می‌کند

پیشنهاد سردبیر

از مدافع حرم تا مدافع موسیقی زیر زمینی

گنگ علی ضیاء، رپ فارسی و حاشیه‌های شایع!

مازیار خسروی و احسان هوشمند در یک فنجان تاریخ

۲۱ آذر، روز نجات آذربایجان؛ همسنگ با آزادسازی خرمشهر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی