يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
پنجشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
کد خبر: ۶۲۳۷۶
افزایش بیش از صددرصدی ۷ جریمه رانندگی

جریمه سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ و مخدوشی پلاک، میلیونی می‌شود

جریمه سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ و مخدوشی پلاک، میلیونی می‌شود
سردار سید تیمور حسینی، جانشین پلیس راهور با تاکید بر اینکه جرائم رانندگی در حال حاضر به هیچ عنوان بازدارنده نیست، گفت: از وزارت دادگستری خواسته‌ایم تا مبلغ ۷ تخلف از ۱۲۰ تخلفی که برای آن‌ها کد جریمه وجود دارد، بیش از صددردصد افزایش پیدا کند. وی افزود: سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ و مخدوشی پلاک از جمله تخلفاتی هستند که پلیس پیشنهاد داده است تا مبلغ جریمه این تخلفات را به بیش از یک میلیون تومان افزایش دهد.

افزایش مبالغ "جرائم رانندگی" موضوعی است که پلیس راهنمایی و رانندگی به دلیل بازدارنده نبودن این جرائم مطرح کرده و از دستگاه‌های مسئول پیگیری می‌کند.

پلیس معتقد است اگر مبلغ برخی از جرائم خطرساز رانندگی افزایش پیدا کند، این موضوع می‌تواند به کاهش تصادفات و کاهش تلفات جانی هم کمک کند.

سردار سید تیمور حسینی، جانشین پلیس راهور در این باره با تاکید بر اینکه جرائم رانندگی در حال حاضر به هیچ عنوان بازدارنده نیست، گفت: از وزارت دادگستری خواسته‌ایم تا مبلغ ۷ تخلف از ۱۲۰ تخلفی که برای آن‌ها کد جریمه وجود دارد، بیش از صددردصد افزایش پیدا کند.

وی افزود: سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ و مخدوشی پلاک از جمله تخلفاتی هستند که پلیس پیشنهاد داده است تا مبلغ جریمه این تخلفات را به بیش از یک میلیون تومان افزایش دهد.

سردار حسینی درباره تخلفاتی که اکنون رقم جرائمشان بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ تومان است، گفت: تخلفاتی مانند نبستن کمربند ایمنی و پارک دوبل که در رانندگی حادثه ساز تلقی نمی‌شوند شامل این افزایش نیستند، اما به عنوان مثال جریمه رانندگی در حالت مستی که اکنون ۴۰۰ هزار تومان است به ۲ میلیون تومان افزایش پیدا می‌کند.

با مطرح شدن افزایش مبلغ جرائم رانندگی این ظن ایجاد می‌شود که شاید برخی از ماموران پلیس بخواهند از این موضوع سوءاستفاده کنند و عایدی از موضوع داشته باشند؛ اما سردار حسینی معتقد است که پلیس به سمتی می‌رود که نقش عامل انسانی را از ثبت تخلفات رانندگی کم کند البته افراد می‌توانند تخلفات ماموران پلیس به را به سامانه ۱۹۷ اطلاع دهند تا با مامور متخلف برخورد شود.

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی