يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
دوشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
کد خبر: ۶۲۴۸۱

وزیر کشور: پیشنهاد قطع اینترنت در زمان برگزاری امتحانات نهایی رد شد

احمد وحیدی وزیر کشور درباره بحث امنیت برگزاری آزمون‌های نهایی و کنکور گفت: مهمترین موضوع، برگزاری کنکور است که در این زمینه مشکلی نیست و امنیت سوالات هم موضوع دیگری است که تدابیر لازم برای تامین آن اعمال می‌شود. وحیدی درباره پیشنهاد مطرح شده مبنی بر قطع شدن دسترسی به اینترنت در روز آزمون گفت که این پیشنهاد رد شده است.

نشست هم‌اندیشی استانداران سراسر کشور به منظور تجلیل از شورا‌های آموزش و پرورش برتر کشور و مدیران و عوامل برتر طرح راهبرد توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی روز دوشنبه با حضور احمد وحیدی وزیر کشور در سالن اجتماعات پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد.

در این جلسه که رضامراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش پرورش هم حضور داشت، درباره مهمترین موضوعات و مسایل حوزه آموزش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وزیر کشور در این نشست درباره بحث امنیت برگزاری آزمون‌های نهایی و کنکور گفت: مهمترین موضوع، برگزاری کنکور است که در این زمینه مشکلی نیست و امنیت سوالات هم موضوع دیگری است که تدابیر لازم برای تامین آن اعمال می‌شود.

وحیدی درباره پیشنهاد مطرح شده مبنی بر قطع شدن دسترسی به اینترنت در روز آزمون گفت که این پیشنهاد رد شده است.

وی به مقوله فرهنگ سازی هم اشاره کرد و گفت که مشکلات اجرایی را مدیران اجرایی حل می‌کند تا آزمون را آبرومند برگزار کنیم.

پیشتر سرپرست وزارت آموزش و پرورش قطع اینترنت در ۱۱ روز برگزاری امتحان نهایی را تکذیب کرده و گفته بود: در روز‌های امتحان نهایی، اینترنت پایدار و پرسرعت برای حوزه‌های امتحانی و محدود سازی اینترنت بین‌الملل در دست بررسی است، اما هنوز هیچ نتیجه‌ای نداشته است.

 
 

 

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران جوان
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پزشکیان: ناترازی انرژی با دستور حل نمی‌شود؛ باید واقع‌بینانه و مرحله‌به‌مرحله پیش رفت

چه کسانی به مراسم رونمایی از کتاب اسحاق جهانگیری می‌روند؟

دو عضو شورای شهر تهران: قوه قضائیه با هتاکان به نرجس سلیمانی برخورد کند

پیروانی تا نیم‌فصل در پرسپولیس می‌ماند؟

فحاشی زننده پسر بایدن به مادر ترامپ؛ پدرم او را مثل یک الاغ اجاره‌ای شکست داد!

قیمت موبایل دو برابر شد | فروش ۳۰ درصد کاهش یافت | رکوردی عجیب در واردات تلفن همراه

طرح جدید ترامپ در اسرائیل جنجال به پا کرد!

اصل نظام در دست ولی فقیه است | پرچمداران اسلام از نبی مکرم تا مقام معظم رهبری از اسلام دفاع کرده‌اند

باز هم همسرکشی؛ زن ۱۶ ساله توسط شوهرش به قتل رسید

غریب‌آبادی: اگر قطعنامه در جلسه شورای حکام ارائه و تصویب شود، در رویکرد خود بازنگری اساسی می‌کنیم

شعار «زن زندگی آزادی» را از ما دزدیدند

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی