يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
سه‌شنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۶۲۸۵۸

ادعای رسانه روسی: عمار حکیم حامل پیام‌های ایران به مصر بوده است

ادعای رسانه روسی: عمار حکیم حامل پیام‌های ایران به مصر بوده است
شبکه راشای تودی روسیه به نقل از منابع عراقی مدعی شد که رهبر جریان حکمت ملی عراق در سفری که به مصر داشته، در دیدار با مقامات این کشور از جمله رئیس جمهور، پیام‌های ایران در خصوص احیای روابط با این کشور آفریقایی را ابلاغ کرده است.

شبکه راشای تودی روسیه به نقل از منابع دیپلماتیک عراقی مدعی شد که عمار الحکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در سفری که به مصر داشته حامل پیام‌هایی از سوی ایران به قاهره بوده است.

سید عمار الحکیم دیروز وارد قاهره شده و با مقامات و شخصیت‌های دینی و سیاسی مهم مصر دیدار کرد؛ حکیم با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور، سامح شکری، وزیر خارجه، احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب، احمد الطیب، مفتی و شیخ الأزهر و رهبر مسیحیان مصر و شماری دیگری از شخصیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی دیدار کرد.

بر اساس این ادعا، مقامات عراقی گفته‌اند که حکیم در دیدار با مقامات این کشور از جمله رئیس جمهور، پیام‌های ایران در خصوص احیای روابط با این کشور آفریقایی را که بعد از چند دور دیدار بین مقامات امنیتی دو کشور برگزار شد، ابلاغ کرده است.

راشا تودی گزارش داد: «پیام‌هایی که حکیم ابلاغ کرده "مثبت" بوده و پاسخ‌هایی که از السیسی در رابطه با روابط بین تهران و قاهره دریافت کرده، نیز "مثبت" بوده است.»

عمار حکیم دیروز در مرکز اندیشه و مطالعات راهبردی مصر به نقش مهم عراق در اجرای پروژه‌های ثبات‌آفرین در منطقه از جمله مذاکرات ایران و عربستان و برخی دیگر مذاکرات اشاره و بر اهمیت برطرف کردن بحران‌ها و کمک به حل اختلافات در کشور‌ها تأکید کرد.

او گفت که جهان عرب می‌تواند نقش هم‌افزایی و همکاری میان چهار ملت عربی و ترکی و ایرانی و کردی را بر عهده بگیرد.

دیروز دوشنبه همچنین سلطان عمان در سفری دو روزه که به تهران داشت، با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفتگو کرد که طی آن ایشان از احیای روابط بین مصر و ایران استقبال کردند.

 
 

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی