جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۶
کد خبر: ۶۲۹۹۷

فروش غیرقانونی چارتری بلیت هواپیما در روز روشن؛ ممنوعیت جواب نداد

فروش غیرقانونی چارتری بلیت هواپیما در روز روشن؛ ممنوعیت جواب نداد
در حالی باید از ۲ روز قبل فروش بلیت ۶ مسیر پروازی به صورت چارتری ممنوع می‌شد که برخی ایرلاین‌ها همچنان درضعف نظارت سازمان هواپیمایی این پروازها را به‌صورت چارتری عرضه می‌کنند.

۲ روز قبل همزمان با اتمام ضرب‌الاجل عدم فروش پرواز‌ها به صورت چارتری برای ۶ مسیر داخلی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری یادآور شد: سازمان هواپیمایی کشوری تیرماه سال گذشته بخشنامه‌ای صادر کرد که مجدداً در اسفندماه تکرار و تاکید شد در برخی مسیر‌هایی که با ترافیک هوایی بالایی مواجه است به‌هیچ‌عنوان بلیت چارتری فروخته نشود.

یازرلو افزود: در زمان حاضر پرواز‌های چارتری از مبدأ و به مقصد تهران در شهر‌های مشهد مقدس، شیراز، اصفهان، اهواز، بندرعباس و تبریز ممنوع است و هیچ شرکت هواپیمایی به‌هیچ‌عنوان نمی‌تواند بلیت پرواز‌های چارتری در این مسیر‌ها بفروشد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه قیمت‌های جدید بلیت هواپیما از دوم خردادماه روی سایت هواپیمایی کشوری بارگذاری شده افزود: شرکت‌های هواپیمایی و صاحبان سایت‌های مجوزدار برای فروش بلیت هواپیما نمی‌توانند خارج از قیمت سیستمی بلیت بفروشند و قیمت‌های مصوب اعمال می‌شود.

با وجود تاکید سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری بر ممنوعیت فروش بلیت پرواز‌های ۶ مسیر داخلی از مبدا تهران به‌صورت چارتری، اما امروز سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ فروش این نوع بلیت همچنان ادامه دارد.

به‌عنوان مثال هواپیمایی چابهار، فلای پرشیا و آتا بلیت پرواز تهران-مشهد برای تاریخ امروز را به‌صورت چارتری عرضه کرده اند. هواپیمایی چابهار بلیت این مسیر پروازی را با قیمت ۱.۵ میلیون تومان برای روز پنجشنبه ۱۸ خردادماه ۱۴۰۲ می‌فروشد.

هواپیمایی آتا بلیت پرواز تهران-اهواز را به‌صورت چارتری و با قیمت ۱.۴ میلیون تومان عرضه کرده است. همچنین بلیت پرواز تهران-بندرعباس نیز به صورت چارتر با قیمت ۲.۱ میلیون تومان توسط هواپیمایی آتا و وارش به‌صورت چارتری فروخته می‌شود.

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

پیشنهاد سردبیر
زندگی