سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۶۳۱۳۵

محسن رضایی استعفا کرد

محسن رضایی استعفا کرد
یک عضو دفتر محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور، استعفای او از این سمت را تایید کرد. او درباره علت این استعفا توضیح داده است که «به‌دلیل حضور تمام وقت ایشان در دبیرخانه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، رئیس‌جمهور با استفعای وی موافقت کرده است.»

به گزارش «فراز»، یک عضو دفتر محسن رضایی به خبرگزاری تسنیم گفته است که «استعفای آقای رضایی از معاونت اقتصادی دولت پذیرفته شد.»

او درباره علت این استعفا توضیح داده است که «به‌دلیل حضور تمام وقت ایشان در دبیرخانه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، رئیس‌جمهور با استفعای وی موافقت کرده است.»

در روزهای اخیر اخباری درمورد کناره گیری محسن رضایی از دولت به گوش می رسید.

این عضو دفتر محسن رضایی گفت: رهبر انقلاب در سخنرانی که در جمع دانشجویان داشتند، نسبت به عدم تحقق اهداف شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا انتقاد کرده بودند. 

وی افزود: بر همین اساس تغییراتی در شورای عالی در نظر گرفته شد که یکی از مهمترین این تغییرات تکمیل دبیرخانه دائمی و تمام وقت برای این شورای عالی به منظور ساماندهی بهتر برگزاری جلسات تا پیگیری مصوبات است. 

او ادامه داد: رئیس‌جمهور به عنوان فرمانده شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا برای ساماندهی وظایف جدید دبیرخانه، طی حکمی آقای دکتر رضایی را به عنوان رئیس دبیرخانه شورای عالی منصوب کردند که این حکم به زودی به شکل رسمی اعلام خواهد شد. 

ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور ۳ شهریور ۱۴۰۰ در حکمی محسن رضایی را به سمت «معاون اقتصادی» خود، «دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا» و «دبیر ستاد اقتصادی دولت» منصوب کرد.

 
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

راه انداختن جنگ هسته‌ای با «سوت‌زدن» پای تلفن!

اسرائیل از کانادا خواست تعهد برای بازداشت نتانیاهو را لغو کند

معضل مسکن ملی در فارس با پیمانکاری «سکاف»: بلاتکلیفی ۲۰ هزار خانواده و میلیاردها تومان گمشده

ترامپ: متحدان ما در خاورمیانه آماده ورود «سنگین» به غزه «برخورد با حماس» هستند

قد ایرانی تا کجا پیش می‌رود؟ | زنان از مردان پیشی گرفتند

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار کرد +عکس

هاآرتص: شاید نتانیاهو به ترامپ احساس حسادت می‌کند

شناسایی و پلمپ کارخانه تولید لوازم آرایشی تقلبی با برندهای معروف

ژاپن به سینه ترامپ دست رد زد!

پیشنهاد سردبیر
زندگی