يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ 19 October 2025
دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰
کد خبر: ۶۳۳۰۷

انتقاد بی‌سابقه روزنامه اصولگرا از نیروهای خودسر؛ امروز دیگر دهه ۷۰ نیست!

انتقاد بی‌سابقه روزنامه اصولگرا از نیروهای خودسر؛ امروز دیگر دهه ۷۰ نیست!
روزنامه جوان نوشت: امروز دیگر در دهه ۷۰ به سر نمی‌بریم که عده‌ای با استفاده از خلأ‌های امنیتی بتوانند به اماکن فرهنگی و اجتماعی یورش برده و موجب تهیه خوراک رسانه‌ای برای بیگانگان شوند.

بخش‌های مهم مطلب این روزنامه را در ادامه می‌خوانید: 

  • حقیقت ماجرا این است که دوقطبی کردن جامعه به بهانه مباحث فرهنگی نیاز اصلی گروهک‌های معاند و ضدانقلاب در برهه‌ای است که فتنه زن، زندگی، آزادی رو به افول نهاده است. در این بین فتنه‌گران نیاز دارند خوراک رسانه‌ای تهیه کنند و قطعاً کنسرت‌های موسیقی بهترین بستر برای جنجال‌سازی است. این خودسری‌ها البته برای نظام هزینه‌زا خواهد بود.
  • امروز دیگر در دهه ۷۰ به سر نمی‌بریم که عده‌ای با استفاده از خلأ‌های امنیتی بتوانند به اماکن فرهنگی و اجتماعی یورش برده و موجب تهیه خوراک رسانه‌ای برای بیگانگان شوند. اداره‌کنندگان کنسرت‌ها و نیروهای حراست به وظایف خود آگاهی دارند و قطعاً لازم نیست عده‌ای بخواهند از بیرون به بهانه‌های واهی نظم و انضباط برنامه‌های فرهنگی را بر هم بزنند.امروز در هر مراسم و رویداد فرهنگی ممکن است عده‌ای معدود از جوانان غفلتاً تحت تأثیر فضا برخی شئونات را نادیده بگیرند که اینگونه مسائل با هوشیاری برگزارکنندگان و ناظمان مراسم قابل کنترل است و اگر قرار باشد عده‌ای از بیرون مدام احساس وظیفه کرده و خود را به این مراسم برسانند و با بر هم زدن برنامه‌هایی که مجوز قانونی دارند برای شبکه‌های معاند خوراک رسانه‌ای تهیه کنند سنگ روی سنگ باقی نخواهد ماند.
  • عده‌ای با حضور درون کنسرت‌ها و اصرار بر رفتارهای ضد فرهنگی سعی در برانگیختن احساسات داشته و سعی می‌کنند اینگونه القا کنند که فضای عمومی کنسرت‌ها کاملاً بی بندوبار و ولنگار است، در حالی که همه می‌دانیم اغلب علاقه‌مندان به موسیقی از میان مردم نسبت به رعایت موازین فرهنگی جامعه اهتمام دارند. در هر حال برهم‌زنندگان نظم و انضباط در برهه کنونی باید با قدرت و حساسیت از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی شناسایی شده و به دستگاه قضایی ارجاع شوند تا پشت پرده چنین وقایع مشکوکی روشن شود و عوامل دست‌اندرکار که امکان ارتباط آن‌ها با سرویس‌های جاسوسی نیز دور از ذهن نیست به مردم معرفی شوند. یادمان باشد کشور امسال درگیر رویداد مهمی، چون انتخابات است و رهبر معظم انقلاب روی برگزاری موفق و مردمی آن اصرار دارند.اگر دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی در این موارد به طور دقیق و به موقع به وظایف خود عمل نکنند، بهترین بهره‌برداری را دشمنان نظام و انقلاب خواهند برد که البته این بار نیز مردم اولویت‌های اصلی را فراموش نکرده و مطالبات اصلی را گم نخواهند کرد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

طبقه متوسط جامعه ایران دیگر توان فریاد مطالبه سیاسی ندارد، چون درد نان دارد

رئیس دفتر ریاست دانشگاه بوعلی‌ همدان: دانشجوی بازداشتی نداشتیم

فدراسیون فوتبال ژاپن از AFC خارج می‌شود؟

پزشکیان: با بگیر و ببند و اخراج کردن افراد، جامعه اصلاح نمی‌شود

جاده کندوان امشب مسدود می‌شود

محدودیت‌های مربوط به معامله تسلیحاتی با ایران دیگر نیاز به مجوز شورای امنیت ندارند

بورس اسرائیل سقوط کرد

نتانیاهو نام جدیدی برای جنگ غزه انتخاب کرد

کلاهبرداری در بازار داغ لاغری با قرص و دمنوش | بدن هوشمند انسان فقط به تلاش و صداقت پاسخ می‌دهد

ادعای حمید رسایی: بنزین ۵۵۰۰ تومان خواهد شد

ادعای نماینده مجلس درباره دستکاری مصوبه مجلس در زمینه CFT؛ سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: نه‌ تنها هیچ بند و حق‌الشرطی را از مصوبه مجلس حذف نکردیم، بلکه یک شرط نیز اضافه شده

تل‌آویو چرا نگران نقش ترکیه در نوار غزه است؟

حماس بیانیه وزارت خارجه آمریکا را رد کرد

مسی در ۳۸سالگی کفش طلای MLS را برد

پیشنهاد سردبیر
زندگی