۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۰۴
پنجشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۶۳۴۰۲

دانشگاه آزاد یزد: تحصیل در این دانشگاه به شرط ازدواج، رایگان می‌شود

دانشگاه آزاد یزد: تحصیل در این دانشگاه به شرط ازدواج، رایگان می‌شود
حمیده رسولی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: در این مرکز آموزشی شهریه دانشجویانی که ازدواج می‌کنند، در مقاطع کارشناسی صفر و در مقطع کارشناسی ارشد با ۵۰ درصد تخفیف محاسبه می‌شود.

 

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: در این مرکز آموزشی شهریه دانشجویانی که ازدواج می‌کنند، در مقاطع کارشناسی صفر و در مقطع کارشناسی ارشد با ۵۰ درصد تخفیف محاسبه می‌شود.

 

حمیده رسولی صبح امروز در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان که به میزبانی فرمانداری یزد برگزار شد، اظهار کرد: در راستای ترویج فرهنگ ازدواج و تشویق دانشجویان به این امر، حدود دو سال است که طرح تخفیف شهریه برای دانشجویانی که در ترم تحصیلی ازدواج می‌کنند، در دانشگاه آزاد اسلامی یزد اجرا می‌شود.

وی افزود: در همین راستا برای دانشجویانی که ازدواج می‌کنند در مقطع کارشناسی شهریه صفر شده و برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا ۵۰ درصد تخفیف در نظر گرفته می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: با توجه به بحث اقتصادی، سالن‌های دانشگاه در جهت خدمت‌رسانی در امر آسان‌سازی ازدواج و تشریفات مجهز شده و در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد. ضمن این‌که کارگاه‌های آموزش خانواده آسمانی به صورت فصلی برای دانشجویان نیز برگزار می‌شود.

میلاد عبدلی، نماینده دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان نیز با بیان این‌که در جامعه کنونی هدف، فرهنگ و انگیزه ازدواج از بین رفته است، تصریح کرد: تفاوت دیدگاه‌های بین نسلی موجب نگاه متفاوت نسل قدیم و جدید به مقوله ازدواج به ویژه در مبانی فکری مربوط به این موضوع شده است.

وی ادامه داد: حضور نسل جدید در فضای مجازی، دانشگاه‌ها و ... باعث ایجاد احساس حقی در آن‌ها شده که بعضی با توقعات نامتعارف از خانواده‌ها همراه است که خود زمینه کم‌رنگ شدن اقبال به ازدواج را فراهم می‌کند و متأسفانه طی سال‌های اخیر کم‌کاری‌هایی در این زمینه از سوی آموزش‌وپرورش، صداوسیما و ... صورت گرفته است.

ابوالفضل اکبری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار یزد هم در این جلسه با تأکید بر این‌که سازمان‌ها و دستگاه‌ها باید همکاری بیشتری در تحقق مصوبات این ستاد داشته باشند اظهار کرد: سازمان‌ها و ادارات باید ظرفیت‌ها و امکانات خود را به عنوان یک الزام قانونی برای تسهیل ازدواج در اختیار جوانان قرار دهند.

وی با اشاره به بحث فرهنگ‌سازی ازدواج در بین خانواده‌ها گفت: فرهنگ‌سازی در بین خانواده‌ها، اجرای برنامه آموزشی مدون، بحث مشاوره جایگاه خود را دارد و اگر به سبک زندگی ایرانی اسلامی توجه شود اهمیت بحث اقتصادی در امر ازدواج نیز کاهش خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی