۰۳ آبان ۱۴۰۵ ۱۱:۱۸
شنبه ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۰
کد خبر: ۶۳۴۴۲

فرمانده واگنر: به ولادیمیر پوتین درمورد تلفات روسیه در میدان نبرد دروغ می‌گویند

فرمانده واگنر: به ولادیمیر پوتین درمورد تلفات روسیه در میدان نبرد دروغ می‌گویند
یوگنی پریگوژین فرمانده گروه شبه نظامی واگنر در بخشی از پیام خود مدعی شده است که اطلاعات دقیق جنگ اوکراین در اختیار ولادیمیر پوتین قرار نمی گیرد و به او دروغ می گویند .

به گزارش فراز، استاندارد فرمانده واگنر مدعی شده است که شویگو وزیر دفاع روسیه و گراسیموف مرتبا به رئیس جمهور پوتین دروغ می گویند.

روسیه یوگنی پریگوژین، رئیس مزدوران خود را به دعوت به شورش مسلحانه متهم کرده است.

این اتهام پس از آن صورت می گیرد که رئیس گروه واگنر مدعی شد که رهبری نظامی روسیه 2000 جنگجوی او را کشته است و قول داد آنچه را که "شرارت" می خواند متوقف کند.

در حالی که به نظر می رسید درگیری طولانی مدت بین او و وزارت دفاع به پایان رسیده است، این وزارت بیانیه ای صادر کرد و گفت که اتهامات پریگوژین "صحت ندارد و یک تحریک اطلاعاتی است."

پریگوژین گفت که اقدامات او به یک کودتای نظامی تبدیل نمی شود. خبرگزاری تاس روز جمعه به نقل از کمیته ملی ضد تروریسم اعلام کرد، اما سرویس امنیتی FSB روسیه یک پرونده جنایی علیه او به دلیل دعوت به شورش مسلحانه باز کرد.

کرملین گفت که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور مطلع شده و "اقدامات لازم در حال انجام است".

این بن بست، که بسیاری از جزئیات آن نامشخص باقی مانده بود، به نظر بزرگترین بحران داخلی است که پوتین از زمان اعزام هزاران نیرو به اوکراین در فوریه سال گذشته در آنچه او آن را «عملیات نظامی ویژه» خواند، با آن مواجه شده است.

پریگوژین، که شبه‌نظامیان خصوصی او در ماه گذشته در تصرف شهر باخموت اوکراین توسط روسیه رهبری کردند، در برابر دستور گروه‌های مزدور مانند او برای امضای قرارداد با وزارت دفاع قبل از اول ژوئیه مقاومت می‌کند.

آقای پریگوژین واگنر را مؤثرترین نیروی جنگی روسیه معرفی می‌کند و از آزادی غیرعادی برای انتقاد علنی از مسکو برخوردار است، اما نه از پوتین، که او و واگنر در نهایت به حمایت او وابسته هستند.

آقای پریگوژین در یک سری پیام‌های صوتی احساسی طی دو روز، انتقادات مکرر خود از سرگئی شویگو، وزیر دفاع، متحد نزدیک پوتین، و والری گراسیموف، رئیس ستاد کل ارتش را تشدید کرد و آنها را متهم به پنهان کردن «خسارت‌های بسیار جدی روسیه در جنگ» و مخفی نگاه داشتن آنها از پوتین شد.

او در یک پیام گفت: «مشتی آشغال روی میز رئیس جمهور ریخته می‌شود. شویگو و گراسیموف رویکرد ساده ای دارند. دروغ باید هولناک باشد تا مردم آن را باور کنند. این همان کاری است که آنها انجام می دهند. آنها همه چیز را پنهان می کنند. روسیه روزی بیدار خواهد شد و خواهد فهمید که کریمه (الحاق روسیه) به اوکراینی ها واگذار شده است.»

پریگوژین همچنین گفته است : «آنها مردم روسیه را گمراه می کنند و اگر به همین منوال ادامه پیدا کند، ما از مهم ترین چیز بی بهره خواهیم ماند: روسیه»

هیچ پاسخ فوری از سوی وزارت دفاع، که علناً شکایات قبلی را نادیده گرفته است، دریافت نکرد.

 

 

منبع خبر : خبرانلاین
منبع: خبرانلاین
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
چمران: قصور شهرداری درباره درختان چیتگر را رها نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه در آیین گشایش موزه شهید خرازی: عقلانیت توأم با تعهد انقلابی، ویژگی بارز دیپلمات فقید بود
پدر علم هیدروژئولوژی ایران: ال‌نینو عامل سیل‌های سراسری نیست
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
سمیه گلپور: تاوان مماشات با وزیر کار از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می‌شود | هیأت رییسه مجلس استیضاح میدری را وتو می‌کند؟!
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
پیشنهاد سردبیر
زندگی