يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
سه‌شنبه ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۶۳۷۴۷

شمارش معکوس تا جلسه بیرانوند و استقلال

شمارش معکوس تا جلسه بیرانوند و استقلال
به گزارش فراز: مذاکرات علیرضا بیرانوند با باشگاه استقلال ادامه دارد و حجت کریمی مسئولیت پیشبرد این ماجرا را برعهده گرفته است.

در حالی که رضا درویش قاطعانه از بازگشت علیرضا بیرانوند به پرسپولیس خبر داد و حتی مدعی شد که او پالس‌هایی برای ادامه کار در پرسپولیس فرستاده و درخواست افزایش قراردادش را داشته اما طرف دیگر ماجرا حرفهای متفاوتی را به زبان می‌آورد.

علی امیری معاون باشگاه استقلال در برنامه فوتبال برتر حضور یافت و اعلام کرد که این باشگاه پس از فسخ علیرضا بیرانوند با پرسپولیس، مذاکرات مفصلی را با وکیل او انجام داد.

این در شرایطی است که البته حجت کریمی در استوری اینستاگرامی خود تاکید کرد که مذاکرات طرفین به نتیجه نرسیده است. با این حال امیری در این باره افزود: مذاکرات را فردا (سه شنبه) با بیرانوند ادامه خواهیم داد.

در این رابطه خبرنگار ما از منابع موثق به اطلاعاتی دست یافته که نشان می‌دهد دروازه‌بان شماره یک تیم ملی فردا ساعت ۱۱ صبح مذاکرات رسمی خود را با باشگاه استقلال ادامه خواهد داد. البته مشخص نیست که بیرانوند در این جلسه حضور داشته باشد یا خیر اما او به صورت قطعی با استقلال مذاکره خواهد کرد.

نکته مهم اینکه حجت کریمی مدیرعامل استقلال رسما اداره این مذاکرات و پرونده بیرانوند را برعهده گرفته و امیدوار است در ۲۴ ساعت آینده آن را به ثمر بنشاند تا پیراهن شماره یک استقلال را به بیرانوند بسپارد.

 

 

منبع خبر : ورزش سه
منبع: ورزش سه
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

آمار جدید از شمار شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه

عذرخواهی وزیر نیرو از مردم؛ چاره‌ای جز افت فشار آب نداریم

دستور پزشکیان به ۳ وزیر در زمینه امنیت غذایی

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

هور در آتش مناقشات آبی | مردم اهواز: نفس کشیدن سخته!

ضرغامی: ما خوب رفتار نکردیم و دشمن به طمع افتاد؛ این باید برای ما درس بشود | مردم رفتاری نشان دادند که حالا قاعدتا نظام باید یک اصلاحات درستی در رفتارش داشته باشد | الان نه در حالت جنگ هستیم و نه صلح

توافق ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی