جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۵
کد خبر: ۶۳۹۳۸

رای جدید دیوان عدالت اداری؛ تحصیل‌کردگان علوم انسانی هم می‌توانند پزشک شوند

هیات عمومی دیوان عدالت اداری قسمتی از ۳ آیین نامه ارزشیابی مدارک تحصیلی دانش آموختگان خارج از کشور را ابطال کرد. این مقرره، داشتن دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی علوم تجربی یا ریاضی فیزیک را برای تحصیل در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در خارج از کشور الزامی می‌دانست. با این رای تحصیل‌کردگان در رشته علوم انسانی می‌توانند در رشته‌های پزشکی دانشگاه‌های خارج کشور مشغول به تحصیل شده و بدون هیچگونه منعی در داخل کشور به فعالیت حرفه‌ای و ادامه تحصیل بپردازند.

هیات عمومی دیوان عدالت اداری قسمتی از ۳ آیین نامه ارزشیابی مدارک تحصیلی دانش آموختگان خارج از کشور را ابطال کرد. این مقرره،‌ داشتن دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی علوم تجربی یا ریاضی فیزیک را برای تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در خارج از کشور الزامی می‌دانست.

در رای هیات عمومی آمده است: « تبصره (۱) ذیل بند (۷-۳) از ماده ۳ آیین نامه ارزشیابی مدارک تحصیلی دانش آموختگان خارج از کشور مصوب ۱۳۸۸/۵/۱۲ شورای عالی ارزشیابی مدارک دانش آموختگان خارج از کشور... متضمن اعمال تبعیض ناروا میان دارندگان مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی علوم انسانی متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی دندانپزشکی و داروسازی خارج از کشور و اشخاص موضوع مقرره مورد اعتراض است و به دلیل خروج مرجع تصویب کننده آن از حدود اختیارات خود... ابطال می‌شود.»

با این رای تحصیل‌کردگان در رشته علوم انسانی می‌توانند در رشته‌های پزشکی دانشگاه‌های خارج کشور مشغول به تحصیل شده و بدون هیچگونه منعی در داخل کشور به فعالیت حرفه‌ای و ادامه تحصیل بپردازند.

 

منبع خبر : اختیار
منبع: اختیار
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

پیشنهاد سردبیر
زندگی