دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ 03 November 2025
سه‌شنبه ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
کد خبر: ۶۴۰۷۵

مافیای شیمی درمانی در بخش خصوصی جولان می‌دهد!

مافیای شیمی درمانی در بخش خصوصی جولان می‌دهد!
در برخی موارد بیمار در مراحل آخر است و هیچ کار درمانی‌ای برای او نمی‌توان انجام داد اما شیمی‌درمانی را پیشنهاد می‌دهند.

یک پزشک متخصص غدد درباره شیمی درمانی معتقد است پزشکان به‌صورت تیمی کار نمی‌کنند و زمانی که بیمار به رادیوتراپیست مراجعه می‌کند، خودش تصمیمات درمانی را درباره بیمار می‌گیرد.

برخی موارد بیمار در مراحل آخر است و هیچ کار درمانی‌ای برای او نمی‌توان انجام داد اما شیمی‌درمانی را پیشنهاد می‌دهند بدون اینکه هیچ سودی در نتیجه نهایی او داشته باشد.

در دنیا هنگام تجویز با بیمار و خانواده او درباره درصد بهبودی یا افزایش طول‌عمر مشورت می‌شود اما در ایران انجام نمی شود و خانواده بیمار تمام زندگی خود را می‌فروشد چون پزشک به آنها اعلام کرده که یک داروی گران شاید منجر به بهبودی یا افزایش‌عمر شود.

بیشترین گلایه بیماران از اصرار به تجویز شیمی‌درمانی و پرتودرمانی‌ها، در بخش خصوصی است و در بخش دولتی چنین موضوعی کمتر دیده می‌شود.

 

منبع خبر : هم میهن
منبع: هم میهن
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

عراقچی: فعلا قصد نداریم اورانیوم ۶۰ درصدی را از «زیر آوار» خارج کنیم

ارتباط بین تشکیل ساواک و دکتر مصدق؟ | قانون امنیت اجتماعی اساسا چه بود؟

ترامپ: در محاکمه نتانیاهو مداخله می‌کنم تا کمی به او کمک کنم

این داستان باستانی، روایتی دیگر از کشتی نوح است؟

روایت ایلان ماسک از گوشی‌های هوشمند آینده

سه شرط رهبری برای برقراری رابطه با آمریکا

اگر اضطراب ادامه پیدا کند ... | دبستانی‌ها چرا دیگر مدرسه را دوست ندارند؟

رئیس فدراسیون والیبال: شریان‌های اصلی مغزی صابر کاظمی دچار پاره‌گی شده

علی ربیعی، دستیار رئیس‌جمهور: خیال برخی افراد تا هزینه‌ای سنگین برای جامعه و نظام به وجود نیاید، راحت نمی‌شود | این چه سیاستی است که هم مردم را ناراضی می‌کند و هم حافظ امنیت نیست؟ | ۸۵٪ مردم فیلترشکن دارند، امنیت کجاست؟!

وزیر جنگ ترامپ از منطقه غیرنظامی میان دو کره بازدید کرد

حکم پرونده تعاونی اعتباری مولی‌الموحدین اجرا شد

قالیباف: طرح کالابرگ الکترونیکی باید در آبان ماه اجرا شود؛ ابتدا برای ۳ دهک پایین جامعه و سپس برای برای همه ۷ دهک

واشنگتن در فکر اعزام نیرو به خاک مکزیک

جورج کلونی: جایگزینی جو بایدن با کامالا هریس در انتخابات ریاست‌جمهوری اشتباه بود

پیشنهاد سردبیر
زندگی