چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
يکشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
کد خبر: ۶۴۳۰۵

وکیل پرونده آزاده صمدی: قاضی در رای خود بیانیه عقیدتی منتشر کرده است

وکیل پرونده آزاده صمدی: قاضی در رای خود بیانیه عقیدتی منتشر کرده است
حسن آقاخانی وکیل پرونده آزاده صمدی گفت: متاسفانه قاضی محترم در رای خود بیانیه عقیدتی منتشر نموده است. درحالی که مطابق قانون قاضی مکلف است در زمان صدور دادنامه موارد قانونی را مورد ملاحظه قرار دهد.

شب گذشته انتشار رای دادگاه برای پوشش متفاوت آزاده صمدی در فضای مجازی واکنش‌های زیادی را درپی داشت و کاربران زیادی نسبت به این حکم صادره انتقاد داشتند.

آزاده صمدی در جریان مراسم خاکسپاری رضا حداد یکی از کارگردانان تئاتر ایران به همراه برخی از بازیگران زن با کلاه در این مراسم حاضر شد. این حضور حواشی زیادی را برای این بازیگر رقم زد، بلافاصله عکس‌های او در فضای مجازی منعکس و بازتاب گسترده‌ای داشت.

بعد از این حضور بود که برای آزاده صمدی پرونده‌ای تشکیل شد و طبق اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه با اظهار کشف حجاب آزاده صمدی به دادسرا احضار و پرونده جهت تحقیقات به دادسرا ارسال شد.

حالا حکم دادگاه آزاده صمدی منتشر شده است. در حکم آزاده صمدی هم مقرر شده است: متهم به مدت ۶ ماه (دوره مراقبت) از استفاده از فضای مجازی به‌ صورت مستقیم یا با واسطه سایرین به عنوان بستر ترتیب‌دهنده و ترویج‌دهنده بزه موضوع پرونده - با خارج از دسترس نمودن کلیه خطوط تلفن همراه و ثابت و سریال گوشی‌های همراه مورد استفاده متهم (متعلق به متهم یا در مالکیت غیر) از شبکه مخابراتی و توقیف صفحات وی در فضای مجازی- ممنوع باشد. متهم باید با مراجعه به مراکز رسمی روانشناسی و مشاوره نسبت به درمان بیماری شخصیت ضداجتماعی (نیاز به دیده‌شدن از طریق عدم رعایت مقررات عمومی و رفتارهای نابهنجار و ضداجتماعی) به‌صورت هر دو هفته یک‌بار اقدام و گواهی سلامت خود را در پایان دوره درمان ارایه نماید.

همچنین براساس آن چیزی که در متن رای دادگاه آمده متهم در دادگاه گفته: بنده همیشه معتقد به قوانین کشورم هستم، زین پس هم همیشه نسبت به رعایت حجاب کوشش خواهم کرد، بنده سال‌هاست با کلاه تردد می‌کنم و در سریال در حال پخش در پلتفرم هم کلاه بر سر دارم.

رای دادنامه نباید رسانه‌ای می‌شد

ما با حسن آقاخانی وکیل دادگستری و یکی از وکلای پرونده آزاده صمدی درباره چند و چون این حکم صادر شده گفت‌وگویی انجام دادیم، آقاخانی به خبرنگار اعتماد گفت: درخصوص رای دادگاه سرکار خانم صمدی، ابتدا باید اعلام نمایم، هم موکل و هم وکلای ایشان سرکار خانم‌ مریم کیان ارثی و اینجانب تاکید بر عدم‌انتشار عمومی دادنامه داشتیم. اما در کمال تعجب رای صادره در فضای مجازی منتشر شد.

این وکیل در ادامه صحبتش افزود: درخصوص دادنامه مذکور، متاسفانه قاضی محترم در رای خود بیانیه عقیدتی منتشر نموده است. درحالی که مطابق قانون قاضی مکلف است در زمان صدور دادنامه موارد قانونی را مورد ملاحظه قرار دهد. عمل اعلامی دادسرا از ابتدا مورد انکار و رد موکل قرار داشت، زیرا ایشان با کلاهی که کاملا سر ایشان را پوشش داده ظاهر شده است. چگونه دادرس دادگاه به بی‌حجابی ایشان رسیده است ‌الله اعلم. آقاخانی در ادامه گفت: تاسف‌انگیزترین بخش از دادنامه، نسبت دادن مراتب و موارد غیرواقعی به خانم صمدی است که در این قسمت از رای هیچ نوع نگاه حقوقی و قضایی مشاهده نمی‌شود.

 

منبع خبر : اعتماد
منبع: اعتماد
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اقتصاد دولتی چطور لیبرالیسم را تسلیم می‌کند؟

تراپیست‌های اینستاگرامی چقدر علمی هستند؟

رونمایی از نخستین خودروی پلاگین هیبرید کشور/ آریا پلاگین هیبرید معرفی شد

نگرانی کاخ سفید از خروج نتانیاهو از توافق آتش‌بس غزه | استراتژی فعلی این است که نمایندگان ترامپ مانع این کار شوند

دفاع امارات از سازش و عادی‌سازی روابطش با تل‌آویو

عراقچی: سیاست همسایگی اولویت سیاست خارجی ماست

سخنگوی گردانهای قدس: مراقب میزان پایبندی اسرائیل به آتش‌بس هستیم

بلع ۶۰ بسته تریاک توسط ۲ مسافر در قطار زاهدان-تهران

صالحی‌امیری: قالیباف در جنگ دوازده روزه، دولت و نیروهای مسلح را یاری کرد

پیگیری مسیرهای صادراتی جدید برای پسته ایرانی

تصویب اولیه طرح جنجالی الحاق رسمی کرانه باختری در کنست | ۲۵ رأی موافق در برابر ۲۴ رأی مخالف

تصمیم نهایی درباره بانک آینده در آستانه اعلام رسمی

واکنش فرزانه صادق به حواشی فرودگاه اردبیل: این موضوع پررنگ نیست

وزیر بهداشت: کمبود دارو‌ها را به صورت منظم رصد می‌کنیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی