جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ 12 December 2025
دوشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۰
کد خبر: ۶۴۳۹۵

نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره گشت امنیت اخلاقی

نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره گشت امنیت اخلاقی
عضو کمیسیون امنیت ملی در پاسخ به این‌که آیا در نشست روز گذشته موضوع تحت عنوان بازگشت گشت امنیت اخلاقی مطرح شد یا خیر، تاکید کرد:‌ سردار رضاییان هیچ اشاره‌ای به بازگشت ماشین‌های معروف به ون‌های گشت ارشاد نکرد و تاکید داشت که تمرکز پلیس در حوزه نظارت بر اماکنی است که تبدیل به منشأ بی‌عفتی در سطح شهر شده‌اند.

یعقوب رضازاده عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست روز گذشته کمیسیون متبوعش گفت: جلسه دیروز کمیسیون با حضور سردار رضاییان رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی کل نیروهای انتظامی کشور و همچنین رئیس پلیس اماکن برگزار شد. 

وی افزود: در این نشست سردار رضاییان ضمن تشریح آخرین تدابیر و اقدامات پیشگیرانه این فرماندهی در حوزه کنترل امنیت داخلی کشور، راهکارها و پیشنهادات لازم در این حوزه را به مجلس ارائه کرد. 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی با اشاره به توضیحات سردار رضاییان درباره گشت امنیت اخلاقی خاطرنشان کرد: رئیس سازمان اطلاعات فراجا درباره اقدامات پلیس برای مقابله با بی‌اخلاقی‌ها در حوزه حجاب تصریح کرد که با توجه به اینکه طرف‌های ما به نوعی مادران، همسران، دختران و بانوان جامعه هستند اولویت اصلی پلیس این است که با نهایت احترام نسبت به حفظ امنیت اخلاقی در جامعه اقدام کند. 

رضازاده ادامه داد: البته سردار رضاییان تاکید کرد که در کنار رویکرد فرهنگی که پلیس در مقابله با بی‌حجابی در سطح جامعه دارد، قطعا در مواجهه با عناصری که به شکل آموزش‌دیده و سازمان‌یافته اقدام به برهم‌زدن  نظم اخلاقی جامعه می‌کنند، بدون کوچک‌ترین مماشات برخورد می‌کند. 

این عضو کمیسیون امنیت ملی در پاسخ به این‌که آیا در نشست روز گذشته موضوع تحت عنوان بازگشت گشت امنیت اخلاقی مطرح شد یا خیر، تاکید کرد:‌ سردار رضاییان هیچ اشاره‌ای به بازگشت ماشین‌های معروف به ون‌های گشت ارشاد نکرد و تاکید داشت که تمرکز پلیس در حوزه نظارت بر اماکنی است که تبدیل به منشأ بی‌عفتی در سطح شهر شده‌اند.  

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ثبت یک رکورد جدید در تاریخ عملیات باروسازی ابرها

وقوع آتش در بخشی از جنگل‌های عباس‌آباد مازندران

برخی کارهایی که دشمن با ایران کرد، با هر کشور دیگری می‌کرد، آن ملت و کشور کُن‌فَیَکون می‌شد

پیش‌فروش سکه‌های ۱۳۸۶ کی اجرا می‌شود؟

ژنرال آمریکایی، فرماندهی نیروی بین‌المللی غزه را بر عهده می‌گیرد

توقیف نفتکش ونزوئلایی؛ قیمت نفت صعودی شد

روزنامه اصولگرا: ثابتی با اتهام‌پراکنی آبروی یک فرمانده سپاه را هدف قرار داده

تاریخ دقیق پرتاب ماهواره ایرانی از پایگاه روسیه اعلام شد

توافقات مسکو و واشنگتن بر خلع سلاح و بی‌طرفی اوکراین تأکید دارد | آمادگی مسکو برای تضمین کتبی علیه ناتو

دانشگاه‌های دولتی ناچارند نظام مالی خود را تغییر دهند

قیمت‌ها سد حمایتی دلار را شکستند؛ نرخ جدید یورو و سایر ارزها در ۲۰ آذر اعلام شد

رکوردشکنی سکه امامی؛ قیمت طلا و انواع مسکوکات در ۲۰ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد

ویدیو؛ تقدیر رامبد جوان از «بچه مردم»: یک فیلم «سالم، مهربان و عزیز» برای سینمای ایران

منشور حقوق شهروندی، می‌تواند کاستی‌های قانون اساسی را جبران کند؟

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی