پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
سه‌شنبه ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۳
کد خبر: ۶۴۴۰۰

وزیر کشور قولش به نمایندگان مجلس را زیر پا گذاشت!

وزیر کشور قولش به نمایندگان مجلس را زیر پا گذاشت!
به گزارش فراز: محمدمهاجری در اعتماد نوشت: معاون سیاسی وزیر کشور مدتی قبل در بخشنامه‌ای به استانداران دستوراتی برای عدم همراهی با نمایندگان صادر کرد که وکلای مجلس را از آن خوش نیامد.

آن‌گونه که وزارت کشور اعلام کرده در این بخشنامه قرار بود مقامات محلی وزارت کشور با نمایندگانی که احیانا با اهداف انتخاباتی اقداماتی می‌کنند، همسو نشوند. این بخشنامه خیلی زود پرحاشیه شد و نمایندگان با فشار بر وزیر کشور خواستار عزل معاونش شدند. رییس مجلس نیز در رفتاری که انتظارش می‌رفت از دیدگاه نمایندگان دفاع کرد و خواستار استعفای معاون وزیر کشور شد.

دو، سه روز پیش نیز آقای قالیباف به نمایندگان گفت که آقای احمد وحیدی را دیده و موضوع استعفا را پیگیری کرده. وزیر کشور که در همان روزهای اول با کنار گذاشتن معاون خود موافقت کرده بود بعدا زیر قولش زد و اعلام کرد قسمت‌هایی از بخشنامه صادر شده توسط او را لغو کرده است.

با این حال نمایندگان از خواسته خود مبنی بر عزل او تنزل نکردند و این بحث همچنان به عنوان یک موضوع داغ در مجلس مطرح است. صرف‌نظر از اینکه نمایندگان مجلس با چه هدفی خواستار برکناری معاون وزیر کشور شده‌اند این نکته تذکر است که مسوولان اجرایی و نظارتی انتخابات باید کاملا از گرایش به جناح‌های سیاسی فاصله داشته باشند و در سابقه سیاسی‌شان پیشینه‌ای از ارتباط با جناح‌های سیاسی یا سمپاتی نسبت به آنها وجود نداشته باشد، حال آنکه برخی خبرها و شایعات از شائبه‌هایی در این باره حکایت می‌کند.

به نظر می‌رسد حتی اگر نمایندگان مجلس کاری به کار معاون وزیر کشور نداشتند، آقای وحیدی برای رفع هرگونه شبهه‌ای از معاون خود سلب مسوولیت می‌کرد تا انتخاباتی که مدت‌های طولانی بر سر آن حرف و حدیث مطرح خواهد شد، زیر علامت سوال نرود. هر چند که درست‌تر آن بود که این انتصاب از ابتدا هم صورت نمی‌پذیرفت. اصرار بر ادامه چنین مسوولیتی به هزینه‌های سنگین آن که ممکن است ماه‌ها و شاید سال‌ها بعد به طول بینجامد، نمی‌ارزد.

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

تخت‌روانچی: قبل از شروع دور جدید مذاکرات با آمریکا، باید تضمینی دریافت کنیم که دیگر با حملات مشابه مواجه نخواهیم شد

گروسی: در تلاش هستیم تا در نشستی با تهران، موضوع بازرسی‌ها را نهایی کنیم

مطالبه‌گری نهاد گریز در دانشگاه

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی