يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
سه‌شنبه ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۳
کد خبر: ۶۴۴۰۰

وزیر کشور قولش به نمایندگان مجلس را زیر پا گذاشت!

وزیر کشور قولش به نمایندگان مجلس را زیر پا گذاشت!
به گزارش فراز: محمدمهاجری در اعتماد نوشت: معاون سیاسی وزیر کشور مدتی قبل در بخشنامه‌ای به استانداران دستوراتی برای عدم همراهی با نمایندگان صادر کرد که وکلای مجلس را از آن خوش نیامد.

آن‌گونه که وزارت کشور اعلام کرده در این بخشنامه قرار بود مقامات محلی وزارت کشور با نمایندگانی که احیانا با اهداف انتخاباتی اقداماتی می‌کنند، همسو نشوند. این بخشنامه خیلی زود پرحاشیه شد و نمایندگان با فشار بر وزیر کشور خواستار عزل معاونش شدند. رییس مجلس نیز در رفتاری که انتظارش می‌رفت از دیدگاه نمایندگان دفاع کرد و خواستار استعفای معاون وزیر کشور شد.

دو، سه روز پیش نیز آقای قالیباف به نمایندگان گفت که آقای احمد وحیدی را دیده و موضوع استعفا را پیگیری کرده. وزیر کشور که در همان روزهای اول با کنار گذاشتن معاون خود موافقت کرده بود بعدا زیر قولش زد و اعلام کرد قسمت‌هایی از بخشنامه صادر شده توسط او را لغو کرده است.

با این حال نمایندگان از خواسته خود مبنی بر عزل او تنزل نکردند و این بحث همچنان به عنوان یک موضوع داغ در مجلس مطرح است. صرف‌نظر از اینکه نمایندگان مجلس با چه هدفی خواستار برکناری معاون وزیر کشور شده‌اند این نکته تذکر است که مسوولان اجرایی و نظارتی انتخابات باید کاملا از گرایش به جناح‌های سیاسی فاصله داشته باشند و در سابقه سیاسی‌شان پیشینه‌ای از ارتباط با جناح‌های سیاسی یا سمپاتی نسبت به آنها وجود نداشته باشد، حال آنکه برخی خبرها و شایعات از شائبه‌هایی در این باره حکایت می‌کند.

به نظر می‌رسد حتی اگر نمایندگان مجلس کاری به کار معاون وزیر کشور نداشتند، آقای وحیدی برای رفع هرگونه شبهه‌ای از معاون خود سلب مسوولیت می‌کرد تا انتخاباتی که مدت‌های طولانی بر سر آن حرف و حدیث مطرح خواهد شد، زیر علامت سوال نرود. هر چند که درست‌تر آن بود که این انتصاب از ابتدا هم صورت نمی‌پذیرفت. اصرار بر ادامه چنین مسوولیتی به هزینه‌های سنگین آن که ممکن است ماه‌ها و شاید سال‌ها بعد به طول بینجامد، نمی‌ارزد.

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

کدام استان‌ها بیشترین سهم را در مصرف آب دارند؟

قهرمان المپیک و نابغه ژاپنی کشتی جهان درگذشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی