يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
يکشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۶
کد خبر: ۶۴۶۰۸

خداحافظی با لوگوی پرنده آبی

خداحافظی با لوگوی پرنده آبی
به گزارش فراز:‌ ایلان ماسک می‌گوید قصد دارد به زودی لوگوی توییتر را تغییر دهد.

میلیاردر جنجالی و مالک توییتر که در ماه‌های اخیر تغییرات بسیاری در این شبکه اجتماعی ایجاد کرده حالا خبر داده که قصد دارد حتی لوگوی پرنده معروف توییتر را هم عوض کند.

او در حساب توییتری خود با اعلام این مطلب نوشت: «و به زودی با برند توییتر و به تدریج با همه پرندگان خداحافظی خواهیم کرد.»

از ابتدای آغاز به کار توییتر، این شبکه اجتماعی با لوگوی پرنده معروف خود شناخته می‌شده و حالا مدیرعامل شرکت تسلا می‌گوید قصد دارد این پرنده را کنار بگذارد. سیاست‌های ایلان ماسک و تغییراتی که او در توییتر ایجاد کرده باعث شده تا به گفته خودش ارزش این شبکه اجتماعی بسیار کمتر از زمانی شود که او آن‌را از مالکان پیشین خریداری کرده است

ماسک همچنین در ادامه در توییت دیگری که ساعت ۴:۰۶ دقیقه صبح به وقت گرینویچ منتشر شد افزود: «اگر یک لوگوی X جدید که به اندازه کافی خوب باشد تا پایان امشب پست شود، فردا در سراسر جهان بخش خواهد شد.» پس از آن بسیاری از کاربران در پایین همین توییت طرح‌های مختلف و فراوانی از لوگوی پیشنهادی خود منتشر کرده‌اند.

او در ادامه در چندین توییت از چند مورد از این لوگوها در صفحه خود رونمایی کرده است. ماسک سپس در توییت دیگری تصویری از یک لوگو با حرف ایکس انگلیسی منتشر کرد که به نظر می‌رسد آن‌را پسنیده است.

مشخص نیست دقیقا منظور این میلیاردر جنجالی که همواره دوست دارد با اظهارنظرها و اقداماتش در رسانه‌ها باشد از این توییت چیست و آیا او تصمیم گرفته لوگوی پرنده را به حرف ایکس تغییر دهد و یا پشت پرده لوگوی جدیدی طراحی و انتخاب شده است.

 در ماه‌های اخیر ایلان ماسک تغییرات زیادی را در توییتر ایجاد کرده که از آن جمله می‌توان به تغییرات سیاست‌های اعطای تیک آبی اشاره کرد. امتیازی که پیشتر تنها به کاربران شناخته شده و قابل اتکا داده می‌شد اما ماسک آن‌را پولی کرده و هر فردی در ازای پرداخت مبلغی به صورت ماهانه می‌تواند این تیک را دریافت کند.

او هفته گذشته اعتراف کرده بود که توییتر به دلیل کاهش ۵۰ درصدی درآمد تبلیغات و بار سنگین بدهی‌ها با کاهش قابل توجه دارایی‌های نقدی مواجه شده است. او همچنین در حساب شخصی خود در توییتر نوشته بود که بیش از انجام هرکاری نیازمند دستیابی به تراز مالی مثبت در توییتر است.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

کدام استان‌ها بیشترین سهم را در مصرف آب دارند؟

قهرمان المپیک و نابغه ژاپنی کشتی جهان درگذشت

اعتراض از سر بی‌اطلاعی و پافشاری بر یک نظر یا لحن نادرست و نسنجیده، ذیل هر عنوانی به ضرر کشور است | نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها، برای جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد

روزنامه اصولگرا: کنکور، این غول بی‌شاخ و دم، حذف نمی‌شود؛ نامش تغییر می‌کند

پیشنهاد سردبیر
زندگی