چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
سه‌شنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۷
کد خبر: ۶۴۶۸۶
جعفرزاده ایمن آبادی در مورد قانون تازه مجلس:

تیمی که دولت را قبضه کرده می‌داند حتی در یک انتخابات میانه هم حذف می‌شود

تیمی که دولت را قبضه کرده می‌داند حتی در یک انتخابات میانه هم حذف می‌شود
طبق قانون جدید انتخابات داوطلبان انتخابات مجلس باید از ۱۶ مرداد ماه کاندیداتوری خود را اعلام نمایند و در سامانه مخصوصی که این کار اختصاص دارد ثبت نام اولیه خود را انجام دهند. بر این اساس چنانچه داوطلبی این مرحله را از دست بدهد، دیگر نمی‌تواند در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کند و ثبت نام در این مرحله الزامی و به نوعی پیش‌شرط است.
نویسنده :
هادی سامع

قانونگذار اعتقاد دارد که با پیش ثبت نام نامزدها فرصت مناسبی برای بررسی مدارک بارگذاری شده توسط داوطلبان ایجاد می‌شود و می‌توان در این مرحله بادقت بیشتری مدارک را بررسی کرد، این درحالی است که برخی این زمان را فرصتی برای پرونده سازی و از رده خارج کردن برخی از رقابای خود می‌دانند که پایگاه رای بالاتری دارند.

 

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت و گو با فراز در خصوص این موضوع گفت: تیمی که اکنون دولت را قبضه کرده است می‌داند که حتی در یک انتخابات میانه هم حذف خواهد شد و مدیریت خود را در حداقل مشارکت بنا نهاده است.

 

او با اشاره به قانون جدید انتخابات گفت: قانون تازه علیرغم رنگ و لعاب خوبی که دارد فرصتی فوق‌العاده‌ای را ایجاد می‌کند و  کسانی که احساس می‌شود پایگاه رایی در بین مردم دارند را با پرونده‌سازی و یا سوزاندن آن‌ها به عناوین مختلف از دور خارج می‌کنند.

 

او با اشاره به دغدغه برخی از کاندیداهای احتمالی از زبان آنها گفت: این افراد می گویند با این قانون ما باید ۶ ماه قبل از انتخابات اعلام کنیم که کاندیدا هستیم و این یعنی ما در این ۶ ماه نفسم هم نمی‌توانیم بکشیم و تمام زندگی ما در این مدت توسط افراد و نهادهای مختلف شخم زده می‌شود.

 

جعفرزاده عنوان کرد: متاسفانه هرکسی را که به ظن خودشان غیر خودی تشخیص بدهند را ناکار می‌کنند، با اینکه خودی‌های آنها دارای پرونده‌های بسیار سنگین‌تری هم هستند اما تمام‌شان نادیده گرفته می‌شوند.

 

این جانباز جنگ تحمیلی گفت: واقعیت این است که اینها با این قانون به دنبال پرونده سازی و مختومه کردن یکباره پرونده افراد برای شرکت در انتخابات پیش‌رو است.

 

نماینده سابق رشت گفت با وجود این میزان از دستگاههای مختلف اصلا نیازی به این قانون نبود، چون هرکسی را که نیاز می‌دیدند تماسی باهاش برقرار می کنند و می‌گویند شما صلاح نیست در انتخابات شرکت کنید و قضیه تمام می‌شد.

 

نماینده سابق مجلس با یبان انکه کاش همان روال قبلی ادامه پیدا می‌کرد گفت: شورای نگهبان به جای اینکه زندگی افراد را شخم بزند و برای همه میکروسکوپ بگذارد کاش مبنا را قانون قرار می‌داد. افرادی را می‌شناسم که ردصلاحیت شده‌اند که حتی یک بار هم در هیچ دادگاهی محکوم نشده‌اند یا حتی احضار هم نشده اند اما به راحتی رد شده اند، چرا؟

 

او در پایان گفت: تمام جبهه‌گیری‌ها سیاسی هستند و افراد را بدون در نظر گرفتن شرایط آنها، به صرف یک اظهار نظر رد صلاحیت می کنند. اگر این قانون اجرا شود امیدی به مشارکت بالا نیست و قطعا تعداد ردصلاحیت ها افزایش پیدا خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

بازداشت ملی‌پوش سابق تیم انگلیس به اتهام تجاوز

ادعای روبیو: یکی از مشکلات ما با مادورو حضور نظامی نظامی ایران و حزب الله در ونزوئلا است

پیشنهاد سردبیر
زندگی