۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۳:۵۹
سه‌شنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۰
کد خبر: ۶۴۶۹۱

حمله بی‌سابقه رجانیوز به مداح معروف؛ دیده‌شدن به چه قیمتی!

حمله بی‌سابقه رجانیوز به مداح معروف؛ دیده‌شدن به چه قیمتی!
رجانیوز نوشت: آقای پویانفر شما با استفاده از آنتن صداوسیما مطرح شدید و با حمایت نهادهای فرهنگی به این نقطه رسیده‌اید. دیده شدن به چه قیمتی ارزش دارد؟ به قیمت طعنه و کنایه به جمهوری اسلامی یا به چالش کشیدن امر حجاب؟

رجا نیوز نوشت: از اول ماه محرم دائما بخش‌هایی از برنامه «مهلا» با اجرای محمدحسین پویانفر، مداح استدیویی، در فضای مجازی به‌صورت گسترده بازنشر می‌شود.

فصل اول برنامه مهلا، با اسپانسری روبیکا و همراه اول، سال گذشته پخش شد. در این برنامه سلبریتی‌ها می‌آمدند و از ارادت به امام حسین(علیه السلام) می‌گفتند.

 

اما سری جدید مهلا با سال گذشته یک تفاوت مهم دارد؛ سلبریتی‌ها از تریبون مهلا برای تجویز نسخه‌های اجتماعی-سیاسی مطلوبشان استفاده می‌کنند و منبر می‌روند!

به زبانی دیگر نهادهای حاکمیتی هزینه کرده‌اند که با پول بیت‌المال، برای اولین‌بار سلبریتی‌ها از قاب مهلا منبر بروند، نسخه‌های اجتماعی بپیچند، به جمهوری اسلامی کنایه بزنند و بی‌حجابی را تئوریزه کنند.

در یک نمونه خانم نویسنده از بی‌حجابی صحبت می‌کند که در باغ کتاب نماز می‌خوانده است. او این نوع انحراف را امری محترم می‌شمارد و «حجاب را در سطح یک ظاهر و فرم» پایین می‌آورد!

 

در نمونه‌ای دیگر خواننده‌ای، روضه زنانی را می‌خواند که در فتنه «زن، زندگی، آزادی» آسیب دیده‌اند و از توحش دخترانی که آرمان علی‌وردی را به خاک و خون کشیدند، سخنی به میان نمی‌آورد! مجری برنامه هم هم در مقابل نشسته و تنها سر تکان می‌دهد!

گزارشگر فوتبال می‌گوید مُحرم ارتباطی با جمهوری اسلامی ندارد و در دوره پهلوی در عزاداری شرکت می‌کرده است. راست می‌گوید؛ حتما این توفیق پهلوی دوم بود که با استعانت از رضاخان به روضه.ها عمومیت بخشیده، در مقابل داعش ایستاده و پرچم سیدالشهدا(علیه‌السلام) را از لبنان تا نیجریه برافراشته است!

ورزشکاری در ایام محرم که اوج شور و حال مردم است ادعا می‌کند که «مردم از دین زده شده‌اند». او می‌گوید که «به اسم دین اختلاس می‌شود» همزمان انبوهی از تاریکی و پوچی را به مخاطب تزریق می‌کند و آقای مداح به نشانه تایید سر تکان می‌دهد.

 

برنامه دینی که در آن به حجاب توهین شود، به مدافعان امنیت طعنه بزنند و در هر قسمت به جمهوری اسلامی کنایه بزنند، مصداق «مسجد ضرار» است. همان مسجدی که با دستان پیامبر ویران شد.

همه می‌توانند درباره رابطه احساسی خود با امام حسین(علیه‌السلام) صحبت کنند اما همه نمی‌توانند بالای منبر بروند و درباره دین در قامت امر اجتماعی صحبت کنند و نهایتا از پول بیت‌المال به آنها صله داده شود!

با کدام سواد دینی به خود اجازه می‌دهند جای علمایی بنشینند که سال‌ها درس علوم دینی خوانده‌اند؟ کدام مرجع به سلبریتی‌ها اجازه داده که برای دین‌داری مردم نسخه بپیچند و احکام صادر کنند؟

 

آقای پویانفر شما با استفاده از آنتن صداوسیما مطرح شدید و با حمایت نهادهای فرهنگی به این نقطه رسیده‌اید. دیده شدن به چه قیمتی ارزش دارد؟ به قیمت طعنه و کنایه به جمهوری اسلامی یا به چالش کشیدن امر حجاب؟

مهلا

 
 

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی