چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
يکشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۶۴۸۰۷

تسنیم: شرکت «ازکی» بخاطر کشف حجاب کارمندانش تا اطلاع ثانوی تعلیق شد

تسنیم: شرکت «ازکی» بخاطر کشف حجاب کارمندانش تا اطلاع ثانوی تعلیق شد
تسنیم نوشت: هنجارشکنی کارمندان شرکت ازکی منجر به برخورد قانونی بیمه مرکزی با این شرکت و تعلیق مجوز فعالیت آن تا اطلاع ثانوی شد. طی روزهای گذشته تصاویری از کشف حجاب کارمندان شرکت ازکی (خرید بیمه‌نامه) منتشر شد و در پی این هنجارشکنی، نهاد ناظر ورود کرده و پس از بررسی همه جوانب این ماجرا تصمیم گرفت که فعالیت این شرکت تا بررسی نهایی موضوع متوقف شود.

طی روزهای گذشته تصاویری از کشف حجاب کارمندان شرکت ازکی (خرید بیمه‌نامه) منتشر شد و در پی این هنجارشکنی، نهاد ناظر ورود کرده و پس از بررسی همه جوانب این ماجرا تصمیم گرفت که فعالیت این شرکت تا بررسی نهایی موضوع متوقف شود.

هرچند که این موسسه استارتاپی بیمه ای در صفحه مجازی خود اعلام کرده که تصاویر منتشر شده مواضع رسمی ازکی نیست و این شرکت خود را به عنوان یک کسب و کار پیشروی ایرانی ملزم به رعایت قوانین رسمی کشور میداند لکن تا اطلاع ثانوی و بررسی نهایی پرونده فعالیت بیمه ای این موسسه موقتا تعلیق می گردد.

گفتنی است، این شرکت استارتاپی بیمه، بعنوان واسطه خرید بیمه نامه بوده و بیمه‌نامه‌ها از طریق شرکت‌های بیمهه دارای مجوز از سوی بیمه مرکزی صادر شده‌اند، برهمین اساس تعهدات بیمه‌ای به بیمه گذاران به قوت خود باقی است و اخلالی در روند صدور و یا دریافت خسارت بیمه نامه های صادر شده از سوی این استارتاپ بوجود نخواهد آمد.

 
 

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نگرانی کاخ سفید از خروج نتانیاهو از توافق آتش‌بس غزه | استراتژی فعلی این است که نمایندگان ترامپ مانع این کار شوند

دفاع امارات از سازش و عادی‌سازی روابطش با تل‌آویو

عراقچی: سیاست همسایگی اولویت سیاست خارجی ماست

سخنگوی گردانهای قدس: مراقب میزان پایبندی اسرائیل به آتش‌بس هستیم

بلع ۶۰ بسته تریاک توسط ۲ مسافر در قطار زاهدان-تهران

صالحی‌امیری: قالیباف در جنگ دوازده روزه، دولت و نیروهای مسلح را یاری کرد

پیگیری مسیرهای صادراتی جدید برای پسته ایرانی

تصویب اولیه طرح جنجالی الحاق رسمی کرانه باختری در کنست | ۲۵ رأی موافق در برابر ۲۴ رأی مخالف

تصمیم نهایی درباره بانک آینده در آستانه اعلام رسمی

واکنش فرزانه صادق به حواشی فرودگاه اردبیل: این موضوع پررنگ نیست

وزیر بهداشت: کمبود دارو‌ها را به صورت منظم رصد می‌کنیم

رئیس سازمان اداری و استخدامی: تغییر ساختار می‌دهیم، اما هیچ نیرویی را تعدیل نمی‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه: مقاومت لزوماً به‌معنای پشتیبانی صرف از گروه‌های مسلح نیست

انتخاب اولین نخست‌وزیر زن ژاپن؛ سفیر ایران تبریک گفت

پیشنهاد سردبیر
زندگی