شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
دوشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵
کد خبر: ۶۴۸۲۵

وضع هرگونه تخفیف، بخشودگی و معافیت مالیاتی در برنامه هفتم توسعه ممنوع می‌شود

وضع هرگونه تخفیف، بخشودگی و معافیت مالیاتی در برنامه هفتم توسعه ممنوع می‌شود
سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور از تصویب بخشی از احکام مالیاتی برنامه هفتم توسعه در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: براساس یکی از مصوبات این کمیسیون، وضع هرگونه تخفیف، بخشودگی و معافیت مالیاتی در برنامه هفتم توسعه لغو و ممنوع می‌شود.

 «مهدی موحدی بک‌نظر» با اشاره به مصوبات اخیر کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی درباره بخشی از احکام مالیاتی برنامه هفتم توسعه کشور بیان‌داشت: مطابق مصوبه کمیسیون تلفیق، نرخ مالیات به تولید ناخالص داخلی در برنامه هفتم توسعه باید به ۱۰ درصد برسد.

وی با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس در خصوص بخشودگی و ترجیح مالیاتی، گفت: وضع هرگونه تخفیف، بخشودگی و معافیت مالیاتی در طول برنامه هفتم توسعه لغو و ممنوع می‌شود و اگر کسی قصد دارد این کار را انجام دهد، ممنوعیت حکم برنامه هفتم را خواهد داشت. همچنین هرگونه نسخ، اصلاح و لغو حکم درباره مالیات‌ها باید مستلزم ذکر نام باشد.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان‌کرد: براساس این مصوبه، وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است به‌منظور شفافیت حمایت‌های مالیاتی، همه ساله ترجیحات مالیاتی، معافیت‌های مالیاتی و بخشودگی‌های مالیاتی را در یک گزارش آماده و در پیوست بودجه سنواتی منتشر کند.

وی افزود: همچنین طبق مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، بانک مرکزی و همه بانک‌‌ها مکلفند اطلاعات خود را به سازمان امور مالیاتی کشور به صورت برخط ارائه دهند و در غیر این صورت، مشمول جرائم خواهند شد. همچنین سازمان امور مالیاتی مکلف است تا از این داده‌ ها به درستی صیانت کند.

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی