يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
يکشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰
کد خبر: ۶۵۰۲۷

موافقت فراکسیون انقلاب اسلامی با بررسی لایحه عفاف و حجاب طبق اصل ۸۵

موافقت فراکسیون انقلاب اسلامی با بررسی لایحه عفاف و حجاب طبق اصل ۸۵
​سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی از موافقت اکثریت اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی برای بررسی لایحه عفاف و حجاب طبق اصل ۸۵ قانون اساسی (بررسی در کمیسیون به جای صحن علنی) خبر داد.

به گزارش فراز، ابوالفضل عمویی در توضیح جلسه صبح امروز فراکسیون انقلاب اسلامی گفت: موضوع لایحه عفاف و حجاب محور هم فکری و هم اندیشی جلسه صبح امروز فراکسیون انقلاب اسلامی بود و نمایندگان درباره ضرورت و نحوه رسیدگی به لایحه در مجلس اظهارنظر کردند.

وی با اشاره به تاکید نمایندگان بر بررسی سریعتر لایحه عفاف و حجاب گفت: با توجه به اینکه این لایحه، ۷۰ ماده دارد و پیشنهادات زیادی هم درباره مواد آن ثبت شده است، پیشنهاد شد این لایحه به صورت اصل ۸۵ بررسی شود و برمبنای همین اصل اجرای قانون هم از لحاظ زمانی محدود و آزمایشی باشد.

عمویی گفت: رای گیری به صورت استمزاجی برای این پیشنهاد صورت گرفت و ۷۳ درصد از اعضا با ادامه رسیدگی این لایحه براساس اصل ۸۵ قانون اساسی موافقت کردند.

این نماینده مجلس توضیح داد: براساس اصل ۸۵ قانون اساسی، مجلس در موارد ضروری می‌تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را با رعایت اصل ۷۲ به کمیسیون‌های داخلی خود تفویض کند، در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می‌کند به صورت آزمایشی اجرا می‌شود.


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

کدام استان‌ها بیشترین سهم را در مصرف آب دارند؟

قهرمان المپیک و نابغه ژاپنی کشتی جهان درگذشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی