۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۵۷
دوشنبه ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰
کد خبر: ۶۵۵۸۷

رئیس سازمان سنجش: هیچ داوطلب متقلبی امکان ورود به دانشگاه را نداشته است

رئیس سازمان سنجش: هیچ داوطلب متقلبی امکان ورود به دانشگاه را نداشته است
عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به سیاست‌های این سازمان برای حفظ و صیانت از حقوق داوطلبان تأکید کرد: سنجش، پذیرش و تأیید صلاحیت علمی متقاضیان آزمون‌ها بر اساس قوانین و مقررات انجام می‌شود تا عدالت آموزشی و شایسته‌گزینی محقق شود و تأکید مسئولان و کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور بر سلامت آزمون‌ها در این جهت است که به حفظ اعتماد عموم مردم به نظام آموزشی و علمی کشور منجر می‌شود و خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده هیچ داوطلب متقلبی امکان ورود به دانشگاه را نداشته است.

 رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به سیاست‌های این سازمان برای حفظ و صیانت از حقوق داوطلبان تأکید کرد: سنجش، پذیرش و تأیید صلاحیت علمی متقاضیان آزمون‌ها بر اساس قوانین و مقررات انجام می‌شود تا عدالت آموزشی و شایسته‌گزینی محقق شود و تأکید مسئولان و کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور بر سلامت آزمون‌ها در این جهت است که به حفظ اعتماد عموم مردم به نظام آموزشی و علمی کشور منجر می‌شود و خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده هیچ داوطلب متقلبی امکان ورود به دانشگاه را نداشته است.

عبدالرسول پورعباس در نشست با کارکنان سازمان سنجش اموزش کشور به مناسبت هفته دولت با گرامیداشت سالگرد شهیدان رجایی و باهنر گفت: مساعی ماندگار، خدمات ارزشمند و اهتمام ویژه همکاران خدوم سازمان سنجش آموزش کشور در برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۲ در دو نوبت دی و تیرماه در جهت اجرای عدالت آموزشی و انتخاب شایستگان علمی قابل تقدیر است.

 

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به فعالیت‌های کارکنان سازمان سنجش در برگزاری آزمون‌های گوناگون در طول سال، گفت: برگزاری آزمون‌های سراسری ورود به آموزش عالی جهت انتخاب افراد شایسته برای تحصیل در نظام آموزش عالی کشور شامل آزمون سراسری، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته، آزمون دکتری نیمه‌متمرکز، آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و آزمونهای ورودی دانشگاههای فنی و حرفه ای، علمی ـ کاربردی بر عهده سازمان سنجش بوده است و علاوه بر این آزمون‌های استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی، آزمون‌های شغلی، آزمون‌های بین‌المللی و زبان‌های خارجی، آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا) و المپیاد علمی –دانشجویی توسط این سازمان برگزار شده است.

 

وی افزود: در طول سال بیش از ۱۶۰ آزمون توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود که در مجموع بیش از چهار میلیون نفر در این آزمون‌ها شرکت می کنند.

 

دکتر پورعباس با اشاره به سیاست‌های سازمان سنجش آموزش کشور برای حفظ و صیانت از حقوق داوطلبان تأکید کرد: سنجش، پذیرش و تأیید صلاحیت علمی متقاضیان آزمون‌ها بر اساس قوانین و مقررات انجام می‌شود تا عدالت آموزشی و شایسته‌گزینی محقق شود و تأکید مسئولان و کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور بر سلامت آزمون‌ها در این جهت است که به حفظ اعتماد عموم مردم به نظام آموزشی و علمی کشور منجر می‌شود و خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده هیچ داوطلب متقلبی امکان ورود به دانشگاه را نداشته است.

 

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: در طول دو سال گذشته بهبود فرایندهای اجرایی آزمون‌ها، بررسی و بهبود روش‌های سنجش و پذیرش دانشجو، بهبود و به‌روزرسانی شیوه‌های اطلاع‌رسانی و استقرار سازوکارهای پاسخگویی، ارتقای حفاظت و امنیت (سلامت) آزمون‌ها و برنامه‌ریزی برای الکترونیکی کردن مراحل مختلف آزمون‌ها از اقدامات محوری بوده است.

 

وی با اشاره به برخی از اقدامات سازمان سنجش آموزش کشور در راستای بهبود فرایندهای اجرایی آزمون‌ها، گفت: افزایش کیفیت و شخصی‌سازی و تعدد دفترچه‌ها و پاسخنامه‌های آزمون‌های سراسری، تغییر شیوه قرائت پاسخنامه‌ها با استفاده از سیستم‌ها و نرم‌افزارهای جدید و ارتقای دقت و سرعت، راه اندازی سیستم چاپ دیجیتال پاسخنامه، ایجاد تمهیدات لازم جهت مشارکت همه افراد ذی‌صلاح در سراسر کشور در طراحی سؤالات آزمون سراسری با طراحی پرتال طراحان سؤال، طراحی و استقرار سامانه‌های مختلف مرتبط با آزمون، سامان‌دهی و بهبود کیفیت حوزه‌های برگزاری آزمون و فراهم نمودن زمینه اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر افزایش تأثیر سوابق تحصیلی در نمره کل آزمون سراسری و برگزاری آزمون اختصاصی کنکور ۲ بار در سال در این راستا بوده است.


رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به برخی از مشکلات و دشواری‌ها، اقدامات مهمی در طول دو سال گذشته در سازمان سنجش به ثمر نشسته است که امیدواریم موجب رضایت داوطلبان و خانواده‌های این عزیزان قرار گیرد ضمن اینکه این مسیر با قوت و قدرت بیشتر همچنان ادامه دارد.

 
 

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی