يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
پنجشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۷
کد خبر: ۶۵۹۶۰
عضو اتحادیه صادرکنندگان نفت و گاز و پتروشیمی در گفتگو با «فراز»:

روس‌ها صادرات فراورده را متوقف کرده‌اند و قیمت گازوییل بالا رفته است

روس‌ها صادرات فراورده را متوقف کرده‌اند و قیمت گازوییل بالا رفته است
حمید حسینی: «اخبار مربوط به مشارکت آن‌ها در ساخت پتروشیمی‌ها نیز صرفا در حد خبر باقی مانده و روس‌ها فعلا درگیر وضعیت داخلی خود هستند؛ تا حدی که صادرات فرآورده از سمت آن‌ها به علت ناترازی داخلی متوقف شده است».

روسیه همواره مدعی حضور و سرمایه‌گذاری کلان در حوزه انرژی ایران بوده‌است اما در عمل شاهد ورود سرمایه آن‌ها به ایران نیستیم. اخبار مربوط به مشارکت آن‌ها در ساخت پتروشیمی‌ها نیز صرفا در حد خبر باقی مانده و روس‌ها فعلا درگیر وضعیت داخلی خود هستند؛ تا حدی که صادرات فرآورده از سمت آن‌ها به علت ناترازی داخلی متوقف شده است.

 

108520

 

حمید حسینی، عضو اتحادیه صادرکنندگان نفت و گاز و پتروشیمی، درباره حضور روس‌ها در ساخت پتروشیمی‌های شمال کشور به «فراز» گفت: «من شنیدم که پتروشیمی میان‌کاله قرار بود با سرمایه روس‌ها انجام شود که به سرانجام نرسید. روس‌ها اگر به صنایع نفت و گاز ورود کنند بد نیست. در گذشته بعضی‌ از آن‌ها بد عمل نکردند اما برخی هم کاری برای ما نکردند. روس‌ها در افزایش تولید و استخراج کار نکردند اما کار‌های مفیدی در بخش‌های‌ دیگر انجام داده‌اند. در حال حاضر از قرار دادهای بزرگ با روس‌ها خبری نیست».

 

وی در ادامه افزود: «بخشی از این بدعمل کردن ناشی از عملکرد اقتصادی روسیه است. روس‌ها فعلا دچار مشکلات جنگ اوکراین هستند و توان سرمایه‌گذاری در ایران را به صورت وسیع ندارند».

 

حسینی درباره توقف صادرات فرآورده‌های پتروشیمی روس‌ها گفت: «روس‌ها صادرات فراورده را متوقف کرده‌اند. با توجه به اینکه روسیه یکی از صادرکنندگان گازوییل بوده است قیمت آن در جهان افزایش زیادی داشته است.قیمت فراورده نیز افزایش داشته و سوداوری پالایشگاه خیلی بالا رفته است. پالایشگاه نفت ۹۵دلار را میگیرند و گازوییل ۱۰۰دلار می‌فروشند. افزایش مصرف داخلی یکی از علل مهم متوقف کردن صادرات فرآورده از طرف روس‌هاست».

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

از تیراندازی در خمین چه می‌دانیم؟

ویدیو؛ همخوانی آهنگ «ایران» توسط بازیکنان تیم ملی فوتبال بانوان

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

پیشنهاد سردبیر
زندگی