جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
يکشنبه ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰
کد خبر: ۶۶۰۵۳

پیشنهاد مهم سردار علایی به حاکمیت برای افزایش مشارکت در انتخابات

پیشنهاد مهم سردار علایی به حاکمیت برای افزایش مشارکت در انتخابات
سردار علایی گفت: اگر حکومت و همه دستگاه های حاکمیتی بپذیرند که به سبک زندگی مردم کار نداشته باشند و مردم را آزار و اذیت ندهند و بگذارند مردم زندگی خود را بگنند خیلی از مسائل حل خواهد شد.

حسین علایی، فرمانده پیشین نیروی دریایی سپاه در بخشی از گفت‌وگوی خود با خبرآنلاین درباره راه‌های افزایش مشارکت مردم در انتخابات گفت: خواست مردم اکثرا همسو با خواسته ها و دیدگاه های اسلامی است . مردم که مخالف اسلام نیستند و با اسلام و قرآن ضدیتی ندارند. ولیکن مردم دوست ندارند که حکومت در همه شئونات آنها مداخله کند. چه لباسی بپوشند،چه نپوشندو چگار بکنند ،مردم که سربازان یک پادگان نیستد که شما بخواهید همه چیز را برای آنها تعیین کنید.اگر مردم در شرکتی کار می کردند مثل هواپیمایی آنوقت حکومت آنجا می تواند بگوید وقتی برای من خدمت می کنی جه لباسی باید بپوشی. بنظر من اگر حکومت و همه دستگاه های حاکمیتی بپذیرند که به سبک زندگی مردم کار نداشته باشند و مردم را آزار و اذیت ندهند و بگذارند مردم زندگی خود را بگنند خیلی از مسائل حل خواهد شد.

وی افزود: اگر مردم حس کنند که حکومت به سمت اجرای خواسته های آنها می رود مشارکت افزایش پیدا می کند اما اگر حس بکنند حضور شان در انتخابات تاثیری در سیاست ها و اصلاح روش های حکمرانی ندارد نمی دانم چه اتفاقی می افتد. هر دولتی که بتواند وضعیتی به وجود بیاورد که مردم نسبت به معیشت شان احساس آرامش بیشتری بکنند در رضایت آنها تاثیر خواهد داشت.رضایت هم باعث افزایش مشارکت خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

فرمانده شبه‌ نظامیان مخالف حماس، در غزه کشته شد

دعوت کتبی عراقچی از وزیر خارجه لبنان برای سفر به ایران

پیشنهاد سردبیر
زندگی