سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
يکشنبه ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
کد خبر: ۶۶۰۶۲

تکرار ادعایی تکراری درباره جزایر سه‌گانه ایرانی؛ اینبار در تریبون سازمان ملل

تکرار ادعایی تکراری درباره جزایر سه‌گانه ایرانی؛ اینبار در تریبون سازمان ملل
امارات بار دیگر ادعای بی‌پایه و اساس همیشگی خود درخصوص جزایر سه‌گانه جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس را تکرار کرد.

امارات بار دیگر ادعای بی‌پایه و اساس همیشگی خود درخصوص جزایر سه‌گانه جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس را تکرار کرد.

به گزارش فراز، به نقل از خبرگزاری رسمی امارات (وام)، «ریم بنت ابراهیم الهاشمی»، وزیر مشاور امارات در امور همکاری‌های بین‌المللی در سخنرانی خود در جریان هفتاد و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک از جمهوری اسلامی ایران خواست تا مشکل سه جزیره تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی را حل و فصل کند.

 

وزیر مشاور امارات در امور همکاری‌های بین‌المللی امارات همچنین مدعی شد: زمان ما را از درخواست حل و فصل این مشکل از طریق مذاکره مستقیم یا دیوان کیفری بین‌المللی بازنمی‌دارند و این موضع امارات طی چندین دهه ثابت بوده است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که ۲۹ شهریور نیز در نشست مشترک وزیران خارجه شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس با وزیر خارجه آمریکا در نیویورک برگزار شد و حاضران در بیانیه‌ای بار دیگر از ادعای بی اساس امارات درباره جزایر سه‌گانه ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک حمایت کرده و خواهان آنچه آن را دستیابی به یک راه حل مسالمت‌آمیز برای این جزایر از طریق مذاکرات دوجانبه یا دیوان کیفری بین‌المللی براساس قواعد حقوق بین الملل از جمله منشور سازمان ملل خواندند، شدند.

 
 
 

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات اخیر دبیر ستاد امر به معروف استان تهران در زمینه تشکیل اتاق وضعیت حجاب و به‌کارگیری ۸۰ هزار نفر آمر به معروف در تهران: شورای عالی امنیت ملی عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری کلان و امنیتی کشور است

توافق آمریکا و اسرائیل بر سر نمونه آزمایشی مقابله با تونل‌ها در رفح

نظر نبیه‌بری درباره مذاکرات پیشنهادی آمریکا برای مذاکرات مستقیم میان لبنان و اسرائیل

جزئیات دست‌درازی آقای سوپراستار به دختر ۲۰ساله؛ دست و پایم را بست و به من تجاوز کرد

قیمت طلا و سکه در بازار؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

چمران: تاکسی‌های پلاک شهرستان نمی‌توانند در تهران کار کنند

چرا روسیه نمی‌تواند شریک ایران باشد؟

مرگ دلخراش ۲ عابر پیاده در تاریکی بامداد

تایید بازداشت بازیگر مشهور ایرانی به اتهام تجاوز

حرکت مترو تهران - کرج متوقف شد | مردم روی ریل به مسیرشان ادامه دادند +تصاویر

خبر سکته مغزی تتلو در زندان حقیقت دارد؟

سنای آمریکا برای یازدهمین بار شکست خورد

ادامه کاهش قیمت نفت در بازار جهانی

پیشنهاد سردبیر
زندگی