۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۹:۳۹
سه‌شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰
کد خبر: ۶۶۲۳۶
دردسرهای «بانوی اول» پس از خروج از سایه پدر و همسر؛

رزومه کاری پربار جمیله علم‌الهدی که معترض کار کردن زنان ایرانی است!

رزومه کاری پربار جمیله علم‌الهدی که معترض کار کردن زنان ایرانی است!
جمیله علم‌الهدی حالا از سایه پدر و همسر درآمده است. «کنگره بین‌المللی بانوان تأثیرگذار» برگزار می‌کند، سفر خارجی می‌رود، مصاحبه می‌کند و مستقل از رئیس دولت حضوری فعال در رسانه‌ها دارد. همین‌ها هم برایش دردسرساز شده است.

تا همین چند سال پیش و قبل از جلوس شوهر بر صندلی پاستور او را با عنوان دختر سیداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و همسر سیدابراهیم رئیسی، رئیس دستگاه قضا می‌شناختند، اما جمیله علم‌الهدی حالا از سایه پدر و همسر درآمده است. «کنگره بین‌المللی بانوان تأثیرگذار» برگزار می‌کند، سفر خارجی می‌رود، مصاحبه می‌کند و مستقل از رئیس دولت حضوری فعال در رسانه‌ها دارد. همین‌ها هم برایش دردسرساز شده است.

اولین تلاش‌های جمیله علم‌الهدی برای وارد شدن به دنیای سیاست

به گزارش اعتمادآنلاین، اولین تلاش‌های جمیله علم‌الهدی برای وارد شدن به دنیای سیاست به چند ماه قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ برمی‌گردد؛ زمانی که رئیسی سفرهای استانی و انتخاباتی را شروع کرده بود و او هم در کمیپین‌های انتخاباتی همسرش شرکت می‌کرد. او در نخستین اظهارنظر سیاسی در حاشیه یک مراسم انتخاباتی در دانشگاه شهید بهشتی به اعتمادآنلاین گفت که مخالف حضور رئیسی در رقابت‌های انتخاباتی بوده اما در همین حال فرصت حمله به دولت دوازدهم را از دست نداد و مدعی شد اگر همان سال ۹۶ مردم به جای حسن روحانی به همسرش رأی می‌دادند وضعیت کشور بهتر بود!

چند ماه بعد نتیجه شمارش آرای صندوق‌های رأی در انتخابات ریاست‌جمهوری با مکنونات قلبی جمیله علم‌الهدی نمی‌خواند و او که مخالف نامزدی رئیسی برای انتخابات بود چاره‌ای نداشت جز راهی کردن همسرش به پاستور.

چه شد که پای جمیله علم‌الهدی به سیاست باز شد؟

با آغاز به کار رئیسی در قامت رئیس‌جمهور، جمیله علم‌الهدی هم کم‌کم پایش به دنیای سیاست باز شد. گرچه او سمت رسمی در دولت نگرفته اما بر خلاف زنان روسای جمهور قبلی که نام و نشانی از آنان نبود، حضوری فعال و مستقل از همسرش دارد. پای ثابت سفرهای خارجی رئیسی است و گفت‌‌وگوهایش با رسانه‌های خارجی او را سر زبان‌ها انداخته است؛ هر چند این سر زبان بودن برایش گران تمام شده و انتقادها از او بیشتر از تعریف ‌و تمجیدهاست.

اظهارنظرهای دردسرساز برای همسر رئیس‌جمهوری

مصاحبه جمیله علم‌الهدی با یک رسانه آمریکایی در سفر به نیویورک و پس از آن اظهاراتش درباره جایگاه «بانوی اول» در جمهوری اسلامی دو نمونه تازه اظهارات جنجالی اوست که برایش دردسرساز شده است و کار تا جایی بالا گرفته که رسانه‌های همسو و حامی دولت هم به صف اول منتقدان همسر رئیسی پیوسته‌اند.

او در تازه‌ترین اظهاراتش در سخنرانی جشنواره بین‌المللی خورشید گفته است: «من تازه متوجه شدم که بنده را به عنوان بانوی اول معرفی کردند. لازم است توضیح دهم در ساختار جمهوری اسلامی ایران بانوی اول همسر رهبر معظم انقلاب هستند.» همین دو جمله از جمیله علم‌الهدی کافی بود که سیل انتقادها به سمتش روانه شود و حامیان انقلابی و منتقدان دولت به دختر سیداحمد علم‌الهدی یادآور شوند سمت «بانوی اول» در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی تعریف شده نیست و این جایگاه عنوان غیررسمی برای زنان رئیس‌جمهور کشورهای غربی است و برای اولین بار در دولت آمریکا؛ یعنی همان «دولت متخاصم» به کار برده شده است!

جمیله علم‌الهدی چند روز قبل از اظهارنظر جنجالی درباره «بانوی اول» مواضع جنجالی دیگری داشت که بیشتر منتقدان دولت معترض آن بودند. آنجا که در مصاحبه با رسانه‌ آمریکایی مدعی شد «مردان ایرانی ترجیح می‌دهند، زنان کار نکنند و پول در نیاورند»! یا آنجا که گفت «زنان ایران برای حقوق‌شان مبارزه نکردند زیرا از آن برخوردارند»!

جمیله علم‌الهدی چه مسئولیت‌هایی بر عهده دارد؟

همسر سیدابراهیم رئیسی با تحصیلات دکتری که استاد دانشگاه شهید بهشتی، ریاست پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، دبیری «شورای تحول و نوسازی نظام آموزشی کشور»، عضویت در هیات تحریریه دوفصلنامه علوم تربیتی از دیدگاه اسلام، عضویت در هیات تحریریه فصلنامه پژوهش در آموزش معارف و تربیت اسلامی، عضویت در هیات تحریریه نشریه مطالعات زن و خانواده و ریاست مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی را در رزومه کاری خود دارد، پیش از این نیز به اینکه «زنان باید مثل مردان درس بخوانند و کار کنند» اعتراض کرده و آن را «خشونت علیه زنان» دانسته بود!

جمیله علم‌الهدی از سایه پدر و همسر درآمده و شخصیتی مستقل از مردان پرنفوذ خانواده‌اش ساخته اما باید دید با روانه شدن سیل انتقادات به سمتش همچنان ترجیحش ادامه این روند است یا دوباره به سایه برمی‌گردد!

 

منبع خبر : اعتماد
منبع: اعتماد
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی