شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ 06 December 2025
شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۱
کد خبر: ۶۶۴۴۶

تلاش مهاجر افغانی برای زورگیری از همسر داریوش مهرجویی

تلاش مهاجر افغانی برای زورگیری از همسر داریوش مهرجویی
وحیده محمدی‌فر، همسر داریوش مهرجویی از ماجرای تهدیدش با چاقو توسط یک مهاجر افغانی و به سرقت رفتن گوشی، لب تاپ و دو سنتور با اسم و عکس داریوش مهرجویی و بهرام رادان خبر داد.

وحیده محمدی‌فر، نویسنده سرشناس و همسر داریوش مهرجویی در حساب شخصی خود در اینستاگرام، از تهدید شدن توسط یک مهاجر افغانی با چاقو خبر داد و با درخواست از دولت که به داد ما برسد، نوشت: آیا همسر داریوش مهرجویی، پیشکسوت هنر این مملکت، باید توسط آدم بیگانه با چاقو تهدید شود؟

 

بخوانید:

داریوش مهرجویی و همسرش به قتل رسیدند

 

 

افزایش مهاجران غیرقانونی در کشور نگرانی‌هایی را به وجود آورده است. نگرانی‌هایی که هر از گاهی با انتشار اخبار یا ویدیوهایی دوباره تشدید می‌شود.

 

بعد از روی کار آمدن طالبان، تعداد مهاجران افغانی که کشور خود را به مقصد ایران ترک می‌کنند افزایش چشمگیری پیدا کرده است. 

 

منابع رسمی آماری از تعداد مهاجران افغانی منتشر نکرده‌اند درحالی که وزیر کشور اوایل مهر ماه سال جاری، تعداد اتباع خارجی افغانستانی را ۵ میلیون نفر برآورد کرد؛ این در حالی است که کاظمی‌قمی، نماینده ویژه ابراهیم رییسی در افغانستان و سفیر تهران در کابل، چهار ماه پیش از سخنان احمد وحیدی، این تعداد را ۶ میلیون تن اعلام و خاطر نشان کرده بود: روزانه ۵ هزار مهاجر تازه وارد کشورمان شده و ۹۸ در صد آنان در ایران می‌مانند.

 

این در حالی است که منابع غیر رسمی آمار مهاجران افغان در ایران را بسیار بیش از این برآورد می‌کنند. برای نمونه روزنامه جمهوری اسلامی تعداد مهاجران افغان ساکن ایران را ۸ میلیون تن برآورد کرده است. 

 

نه تنها آماری از تعداد اتباع افغانی در دست نیستُ آمار جرم و جنایت این افراد هم نامشخص است. آخرین آمار مربوط به اواخر خرداد ماه سال ۱۳۹۳ است که خبرگزاری مهر نوشته بود: «نزدیک به ۱۰۰ فقره قتل از سوی اتباع خارجی در کشور رخ داد که افاغنه عاملان اغلب این جنایات بودند».

 

حضور افغان‌ها در کشور باعث نارضایتی افکارعمومی شده و برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی کارزار اخراج مهاجر افغانی را با هشتک «اخراج مهاجر افغانی مطالبه ملی است» راه‌اندازی کردند اما برخی رسانه‌های دولتی اصولگرا همچون همشهری، کیهان و ایران به حمایت از مهاجر افغانی پرداخته و از این کارزار انتقاد کردند.

 

f7eb2mbxqaa-fok

 

احمد وحیدی، وزیر کشور می‌گوید: «مهاجر افغانستانی چالش امنیتی برای ایران ندارد». این در حالی است که جرم و جنایت‌هایی که مهاجران مرتکب می‌شوند با استفاده از واژه «اتباع بیگانه» به نوعی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و درباره آن هیچ آماری در دسترس نیست. آن هم در حالی که در چند حادثه دو سال گذشته پای مهاجران افغان در میان بوده است. از حمله با چاقو در حرم امام رضا که منجر به شهادت دو روحانی شد تا دو حادثه خونین تروریستی در حرم شاهچراغ.

 

همسر داریوش مهرجویی با توصیف ماجرای تهدید که برایش اتفاق افتاده نوشت: «یک سری می‌گن نژاد پرستی؟ کمپین تشکیل می‌دین؟ دامان شما را هم خواهد گرفت. از دولت خواهش می‌کنم به داد ما برسد».

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کشورهایی که با حمله آمریکا خوشبخت شدند

قدرت نظامی محمدرضاشاه در تیرماه سال ۵۶ ؛ گزارش روزنامه آمریکایی در این خصوص را بخوانید

قاتل اصلی کجاست؟ | چه چیزی در آلودگی هوا منجر به مرگ شهروندان می‌شود؟

واکنش ستاد حقوق بشر به خبر خودکشی متهم زن در زندان وکیل آباد مشهد

باشگاه استقلال از سروش رفیعی شکایت کرد

دهه شصتی‌ها در سال ۱۴۳۰ چه وضعیتی دارند؟

رقم پرداخت وام ازدواج بانک‌ها چه تغییری کرد؟

عامل مرگ ۹ نفر در آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت معرفی شد

آمار کودکان کشته‌شده در غزه پس از آتش‌بس

شهروندان روسی در ایران عکس و فیلم نگیرند

پالتیکو: سند جدید «راهبرد امنیت ملی» آمریکا، چالشی بنیادین پیش پای دولتی‌های میانه‌گرای اروپا قرار داده

نماینده مجلس: عمده ارز ترجیحی در اختیار حدود ۲۶۰ شرکت واردکننده دارو قرار دارد

برگزاری قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶؛ هشدار کارشناس بلژیکی به گارسیا

معاون وزیر نیرو: بحران آب در آستانه نقطه بی‌بازگشت است

پیشنهاد سردبیر
زندگی