۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۵۳
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
کد خبر: ۶۶۵۴۲

درخواست فوری امیرعبداللهیان؛ کشورهای اسلامی سفرای اسرائیل را اخراج کنند

درخواست فوری امیرعبداللهیان؛ کشورهای اسلامی سفرای اسرائیل را اخراج کنند
وزیر امور خارجه ایران گفت: لازم است کشورهای اسلامی اقدامات فوری و عملی اتخاذ کنند و برخی کشورهای اسلامی که با اسرائیل رابطه دارند، سفرا و دیپلماتهای این رژیم را فورا اخراج کنند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران که به منظور شرکت در اجلاس فوق العاده کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی به جده عربستان سفر کرده است، به جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین اشاره کرد و گفت: این انتظار را داریم که کشورهای اسلامی که با رژیم صهیونیستی روابط دیپلماتیک دارند، فورا این روابط را قطع کنند و سفیر اسرائیل را از کشور خود اخراج کنند.

به گزارش فراز، دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت: همچنین این انتظار وجود دارد که صادرات هرگونه نفت به سمت اسرائیل و هر پروژه‌ای بین کشورهای اسلامی و رژیم جعلی صهیونیستی وجود دارد، متوقف شود.

 

امیرعبداللهیان با تاکید بر لزوم آتش‌بس در غزه و لغو محاصره این منطقه گفت: اتفاق‌نظر داریم که آتش‌بس فوری برای توقف جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه ایجاد شود و هرچه زودتر محاصره انسانی غزه پایان پیدا کند.

او همچنین از رایزنی با مقام‌های کشورهای اسلامی برای پاسخگو کردن مقام‌های رژیم صهیونیستی بابت جنایات جنگی آن‌ها در فلسطین خبر داد و گفت: در سایر موضوعات از جمله تشکیل دادگاه جنایت‌های جنگی علیه مقامات رژیم صهیونسیتی مشورت‌ها و رایزنی‌هایی داریم.

امیرعبداللهیان با ابراز امیدواری درباره توقف حملات به مردم فلسطین گفت: امیدواریم در نشست امروز سازمان همکاری اسلامی در جده تصمیم قوی از سوی وزیران امور خارجه شرکت‌کننده اتحاذ شود و شاهد توقف فوری این جنایت‌های جنگی باشیم.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان و با بیان این‌که «در جریان رایزنی‌هایی که امروز با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و وزرای امور خارجه شرکت‌کننده در این نشست داشتیم، تاکید کردیم که باید از سوی این سازمان اقدام عملی در برابر جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی صورت بگیرد»، تصریح کرد: در بیانیه پایانی نشست امروز باید به موضوع توقف جنایت‌های جنگی و نسل‌کشی رژیم صهیونسیتی پرداخته شود و لغو محاصره انسانی غزه مورد تاکید قرار بگیرد.

امیرعبداللهیان سه‌شنبه شب با استقبال مسئول تشریفات وزارت خارجه عربستان، سفیر و اعضای نمایندگی‌های ایران در ریاض و جده، وارد فرودگاه جده شد.

 

 
 
 

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی