يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۶۶۵۵۹

تسنیم خبر داد: باجناق‌ها در قتل مهرجویی دست نداشتند؛‌ فقط اتباع!

تسنیم خبر داد: باجناق‌ها در قتل مهرجویی دست نداشتند؛‌ فقط اتباع!
یک منبع آگاه در پلیس به خبرنگار تسنیم اعلام کرد که دخالت داشتن باجناق‌های مرحوم مهرجویی در پرونده قتل اساسا کذب است.

این منبع آگاه به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اعلام کرد: مظنون اصلی از باجناق‌های داریوش مهرجویی نیست و اصحاب رسانه از گمانه زنی پرهیز کنند تا کارآگاهان پلیس به زودی اخبار تکمیلی را اعلام کنند.

وی افزود: اصلا در بین دستگیرشدگان فردی که نسبت باجناقی با مرحوم مهرجویی داشته باشد، نبوده است.

طی امروز پس از اعلام خبر دستگیری قاتل مرحوم مهرجویی از سوی سخنگوی فراجا، خبرهای ضدو نقیضی از سوی برخی رسانه ها درباره هویت قاتل منتشر شده و در حالی که برخی رسانه ها مدعی دخالت باجناق‌های مرحوم مهرجویی در این قتل شده بودند، رسانه های دیگری هم از نقش داشتن باغبان سابق این مرحوم در این پرونده خبر دادند.

امروز سخنگوی فراجا با بیان اینکه قاتل داریوش مهرجویی و همسرش در دستگیری‌های قبلی پلیس بود لب به اعتراف گشود، گفت: اکنون می‌توان با قاطعیت گفت که قاتل این هنرمند و همسرش دستگیر شده است.

سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی فراجا اظهار کرد: عامل اصلی قتل مرحوم مهرجویی و همسرش دقایقی پیش اعتراف کرد.

منتظرالمهدی افزود: دقایقی پیش قاتل اصلی که جزو دستگیرشدگان قبلی پلیس بود پس از انجام اقدامات فنی و تقاطع‌گیری، شناسایی شد و لب به اعتراف گشود.

سخنگوی فراجا گفت: بازجویی‌ها کماکان برای شناسایی همدستان و زوایای پنهان این قتل در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: به‌زودی صحنه جرم بازسازی و اطلاعات تکمیلی ارائه خواهد شد.

به گزارش تسنیم، داریوش مهرجویی و همسرش در تاریخ 22 مهر در ویلای شخصی خود در کرج به قتل رسیدند. بر اساس اعلام سردار منتظرالمهدی سخنگوی فراجا متأسفانه در ویلای مرحوم مهرجویی دوربین مداربسته موجود نبوده است؛ دوربین‌های ورودی شهرک از قبل‌تر خراب بوده است و دوربین‌هایی که منتج به این مجموعه می‌شده توسط کارآگاهان تخلیه شده است.

در مأموریت دستگیری قاتل یا قاتلان این هنرمند برای نخستین بار از سگ‌های ویژه کشف قتل استفاده شد تا ردزنی‌هایی را براساس ردّ خون مقتولین در مسیر فرار قاتلان پیدا کنند. همچنین بالغ بر 4 هزار خط تلفن مورد رصد قرار گرفته است.

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی