چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
سه‌شنبه ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
کد خبر: ۶۶۶۷۶
محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس‌ تشریح کرد:

جزئیاتی جدید از آزادسازی ۴۳ میلیون دلار از مطالبات ایران توسط آمریکا

جزئیاتی جدید از آزادسازی ۴۳ میلیون دلار از مطالبات ایران توسط آمریکا
معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به جزئیات آزادسازی ۴۳ میلیون دلار از مطالبات ایران از آمریکا، گفت: آمریکا رای دیوان داوری دو کشور را سال‌ها نمی‌پذیرفت اما با پیگیری این پرونده از سوی ایران، مجبور به آزادسازی اموال کشورمان شد.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به جزئیات آزادسازی ۴۳ میلیون دلار از مطالبات ایران از آمریکا، گفت: آمریکا رای دیوان داوری دو کشور را سال‌ها نمی‌پذیرفت اما با پیگیری این پرونده از سوی ایران، مجبور به آزادسازی اموال کشورمان شد.

به گزارش ایسنا، در روز ۱۶ مهر مرکز امور حقوقی بین المللی معاونت حقوقی رئیس جمهور از اجرای رای شماره ۶۰۴ دیوان داوری دعاوی ایران - آمریکا (پرونده الف-۱۵) و واریز ۴۳ میلیون دلار به حساب جمهوری اسلامی ایران در بانک هلندی در لاهه خبر داد.

 

این مرکز در اطلاعیه خود آورد که «دیوان داوری دعاوی ایران- آمریکا رأی شماره ۶۰۴ را به نفع ایران صادر و دولت آمریکا را محکوم به پرداخت خسارت وارد شده به دولت جمهوری اسلامی ایران کرده است. متعاقب پیگیری های مکرر و مصرانه صورت گرفته توسط مرکز امور حقوقی بین‌المللی معاونت حقوقی رئیس جمهور در جهت احقاق حقوق ایران براساس رأی صادره، مبلغ ۴۳ میلیون دلار از سوی دولت آمریکا بابت اصل محکوم‌به و بهره آن تا زمان اجرای رای به حساب جمهوری اسلامی ایران نزد بانک هلندی در لاهه واریز شد.»

محمد دهقان معاونت حقوقی رئیس جمهوری درباره جزئیات اجرای رای دادگاه داوری ایران  و آمریکا درآزادسازی ۴۳ میلیون دلار، گفت: بخش اصلی از این پرونده مربوط به مطالبات ما راجع به تجهیزات دفاعی کشور بوده که در گذشته رای آن صادر شده بوده ولی آمریکا سال‌هاست رای را اجرا نکرده بود و پول ما را برنگردانده بود.

وی ادامه داد: در این مدت جلسات مختلفی با دیوان داوری ایران و آمریکا برگزار و ۱۵ بار مکاتبه کردیم و جلسات مربوط به دعاوی دیگر ما با آمریکا، این موضوع را هم مطرح می‌کردیم و همیشه اجرای این رای از مطالبات ما بود.

 

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با بیان این‌که «با فشار دیوان داوری ایران و آمریکا به آمریکا منجر شد که آن‌ها بعد چندین سال این رای را اجرا کند»، تصریح کرد: این ۴۳ میلیون دلار در حساب ما در شعبه لاهه بوده و در دسترس ما است.

 

 
 
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معامله ترامپ با پوتین: ونزوئلا را بده، اوکراین را بگیر!

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

پیشنهاد سردبیر
زندگی