شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ 19 July 2025
دوشنبه ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰
کد خبر: ۶۶۷۸۶

هشدار جمهوری اسلامی درباره تهدیدات امنیتی و اقتصادی حضور مهاجران افغان در ایران

هشدار جمهوری اسلامی درباره تهدیدات امنیتی و اقتصادی حضور مهاجران افغان در ایران
روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی با انتقاد از دولت، نوشت: هنوز حاضر نیستید دست از تطهیر طالبان بردارید

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

 

طبیعی است که حواس مسئولان کشورمان در این روزهای پرتلاطم فلسطین به مسائل غزه باشد ولی این موضوع نباید آنها را نسبت به سایر مسائل مهم که توجه به آنها و تدبیر کردنشان لازم است غافل کند.

از تابستان ۱۴۰۰ که افغانستان توسط گروه ترویستی طالبان اشغال شد، تعداد مهاجرین، نوع مهاجرت و پیامدهای آن بشدت تغییر کرد. این تغییرات با تهدیدهائی برای امنیت، سلامت، اقتصاد و فرهنگ ایران همراه شد که بی‌توجهی به آنها مخاطرات زیادی را برای کشور به همراه خواهد داشت.

روزنامه جمهوری اسلامی در گزارش‌های متعدد در زمینه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و سلامت، این تهدیدها را گوشزد کرده و هشدارهای لازم را داده و می‌دهد. آنچه مایه نگرانی است اینست که مسئولان مربوطه در وزارتخانه‌ها و دستگاه‌هائی که موضوع اتباع به آنها مربوط می‌شود، اهتمام لازم را نسبت به مقابله با این تهدیدها ندارند و حتی در پاره‌ای از موارد به توجیه ناموجه واقعیت‌های تلخی که وجودشان قابل انکار نیست می‌پردازند.

این، یعنی تبدیل کردن فرصت تعامل صحیح و قانونی با مهاجرین به تهدیدی که آینده‌ای بسیار نگران‌ کننده را رقم خواهد زد.

و نکته سوم اینست که مسئولان کشورمان نباید توطئه آمریکا را در موضوع فلسطین و عراق و سوریه و لبنان و یمن خلاصه کنند. در مرزهای خودمان ایادی آمریکا بسیار فعالند که یک مورد آن، مرز شرقی و همسایه تطهیر شده طالبان است. پاکستان علیرغم حمایت‌های اولیه‌اش از طالبان اکنون آن را تهدیدی بزرگ می‌داند ولی شما با اینکه هر روز حادثه‌ای تلخ در نقاط مختلف کشورمان که به دست اعزامی‌های طالبان رخ می‌دهد می‌بینید هنوز هم حاضر نیستید دست از تطهیرشان بردارید! هرقدر هم شما اخبار این حوادث را که حتی تا بیخ گوش تهران هم آمده کتمان کنید، دنیای ارتباطات آن را به گوش مردم می‌رساند. پس چه خوبست اجازه ندهید فرصت‌ها بیش از این به تهدید تبدیل شوند.

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مسیح مهاحری درباره بازگشت صدیقی به امامت جمعه تهران: این اقدام نوعی لجبازی با مردم است | در حکمرانی ما، امروز ضعیف‌ترین‌ها جای قوی‌ترین‌ها را گرفته‌اند | امیرالمؤمنین علیه‌السلام ۱۴۰۰ سال قبل، هشدار داد

«کوچ اجباری» مردم غزه اجرایی شد؟

وضعیت بازار خودرو؛ هم فروشندگان فرار کردند و هم خریداران!

زندگی پس از بمباران ایران نابود شد

همسرکشی و فرزندکشی در خرم‌آباد!

روزنامه اصولگرا: علی لاریجانی هم به داخل پیام داد، هم به آمریکا

باید سواد امنیتی جامعه را بالا ببریم | بزرگترین ضربه‌ها را از خائنین و ستون پنجم دشمن خورده‌ایم

حمله ارتش یمن به اسرائیل با موشک هایپرسونیک

کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده 

آمادگی نیروهای الجولانی برای ورود به سویداء و پایان دادن به درگیری‌ها

آمریکا تهدید خود درباره بریکس را تکرار کرد؛ حمله ترامپ به ۶ کشور

نفوذ جریان مشکوک و ظاهرا مذهبی، انقلابی در حلقه تصمیم‌گیران فضای مجازی؛ آنها چه خیانتی به کشور کردند؟

نمی‌توان انسجام را تنها، وظیفه مردم دانست

اوباما به کودتا متهم شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی