يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
سه‌شنبه ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۰
کد خبر: ۶۶۸۲۵

سوئد: یک شهروند سوئدی بیش از یک سال است که در ایران بازداشت شده

سوئد: یک شهروند سوئدی بیش از یک سال است که در ایران بازداشت شده
​دولت سوئد و اتحادیه اروپا بازداشت یک جاسوس سوئدی در ایران را تائید کردند.

به گزارش فراز، دولت سوئد امروز (دوشنبه) اعلام کرد که یک شهروند سوئدی سی‌ و چند ساله بیش از یک سال است که در ایران بازداشت شده است. سوئد همچنین خواستار آزادی فوری او شد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت دولت سوئد هویت این فرد را اعلام نکرد اما روزنامه نیویورک تایمز صبح امروز در گزارشی نوشت که «یوهان فلودروس» یک شهروند سوئدی است که برای دستگاه دیپلماسی اتحادیه اروپا کار می‌کرده و ۵۰۰ روز است که در ایران در بازداشت به‌سر می‌برد.

دولت سوئد و اتحادیه اروپا بازداشت یک جاسوس سوئدی در ایران را تائید کردند.

دولت سوئد امروز (دوشنبه) اعلام کرد که یک شهروند سوئدی سی‌ و چند ساله بیش از یک سال است که در ایران بازداشت شده است. سوئد همچنین خواستار آزادی فوری او شد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت دولت سوئد هویت این فرد را اعلام نکرد اما روزنامه نیویورک تایمز صبح امروز در گزارشی نوشت که «یوهان فلودروس» یک شهروند سوئدی است که برای دستگاه دیپلماسی اتحادیه اروپا کار می‌کرده و ۵۰۰ روز است که در ایران در بازداشت به‌سر می‌برد.

این روزنامه به نقل از منابع ناشناس نوشت که فلودروس در یک سفر خصوصی به ایران آمده بود که سال گذشته دستگیر شد.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری روز دوشنبه خود گفت که هیچ اطلاعی از این پرونده ندارد.

وزارت امورخارجه سوئد در یک ایمیل بازداشت یک شهروند این کشور در ایران را تائید کرد اما جزئیاتی درباره وی ارائه نداد.

این وزارت‌خانه خاطر نشان کرد: وزارت امورخارجه و سفارت سوئد در تهران به شدت روی این پرونده کار می‌کنند و با اتحادیه اروپا در تماس نزدیک هستند.

وزارت امورخارجه سوئد همچنین مدعی شد که «این فرد به‌طور خودسرانه بازداشت شده و باید هرچه فوری آزاد شود».

این وزارت‌خانه در ادامه تاکید کرد موضوع به مقامات ایرانی ابلاغ شده است اما برای جلوگیری از پیچیده‌شدن تلاش‌ها برای آزادی او و به دلایل محرمانه، در حال حاضر نمی‌تواند وارد جزئیات بیشتر شود.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارش خود نوشته بود که فلودروس چندین سمت در اتحادیه اروپا، از جمله در سرویس اقدام خارجیاین اتحادیه داشته است.

همچنین «پیتر استانو» سخنگوی کمیسیون اروپا بدون ارائه اطلاعات درباره نام این فرد و مشخصات او اعلام کرد که از بازداشت یک سوئدی در ایران مطلع شده در حال همکاری نزدیک با دولت سوئد روی این موضوع است.

استانو نیز بازداشت این فرد را «غیرقانونی» خواند و مدعی شد که این پرونده باید به عنوان روند نگران کننده بازداشت خودسرانه اتباع اتحادیه اروپا یا اتباع دوتابعیتی اتحادیه اروپا به دلایل سیاسی دیده شود.

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران مرداد ماه سال گذشته اعلام کرده بود که سربازان گمنام امام زمان(عج)، یک تبعه‌ سوئد را به اتهام جاسوسی، شناسایی و بازداشت کردند.

وزارت اطلاعات اعلام کرده بود: متهم مذکور دارای سابقه سفر به اراضی اشغالی رژیم غاصب صهیونیستی پیش از عزیمت به ایران بود. 


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی