يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
يکشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰
کد خبر: ۶۶۹۰۲

ان بی سی فاش کرد: گفت‌وگوهای بی سر و صدای امریکا با اوکراین برای پایان جنگ

ان بی سی فاش کرد: گفت‌وگوهای بی سر و صدای امریکا با اوکراین برای پایان جنگ
وبسایت شبکه امریکایی ان بی سی نوشت: به گفته یکی از مقامات ارشد فعلی آمریکا و یکی از مقامات ارشد سابق آمریکایی، مقامات آمریکایی و اروپایی بی سر و صدا با دولت اوکراین درباره اینکه مذاکرات صلح احتمالی با روسیه باید حاوی چه جزئیاتی باشد تا منجر به پایان جنگ شود، صحبت کرده‌اند.

وبسایت شبکه امریکایی ان بی سی نوشت: به گفته یکی از مقامات ارشد فعلی آمریکا و یکی از مقامات ارشد سابق آمریکایی، مقامات آمریکایی و اروپایی بی سر و صدا با دولت اوکراین درباره اینکه مذاکرات صلح احتمالی با روسیه باید حاوی چه جزئیاتی باشد تا منجر به پایان جنگ شود، صحبت کرده‌اند.

به گزارش فراز، به گفته مقامات، این گفتگوها شامل خطوط کلی بسیار گسترده ای از آنچه که اوکراین ممکن است برای دستیابی به توافق باید از آن صرف نظر کند، بوده است.  به گفته مقامات، برخی از گفتگوها، که مسئولان آن را ظریف توصیف کردند، ماه گذشته طی نشستی با نمایندگان بیش از 50 کشور حامی اوکراین، از جمله اعضای ناتو، معروف به گروه تماس دفاع اوکراین، انجام شد

 مقامات گفتند که این گفتگوها تصدیق تحولات نظامی در میدان در اوکراین و سیاسی در ایالات متحده و اروپا است.

به گفته منابع، گفتگوها در بحبوحه نگرانی مقامات آمریکایی و اروپایی مبنی بر اینکه جنگ به بن بست رسیده و توانایی ادامه کمک به اوکراین، آغاز شد. 

 مقامات گفتند که مسئولان دولت بایدن همچنین نگران هستند که میزان نیروهای اوکراین در حال ته کشیدن تست، در حالی که روسیه به ظاهر منابع بی پایانی دارد.  اوکراین همچنین با مشکل جذب نیرو دست و پنجه نرم می کند و اخیرا شاهد اعتراضات عمومی در مورد برخی از الزامات اجباری در بحث خدمت وظیفه توسط رئیس جمهور ولادیمیر زلنسکی بوده است.

 به گفته مقامات، دولت ایالات متحده از اینکه جنگ در اوکراین از زمان شروع جنگ اسرائیل و حماس تا چه حد کمتر توجه عمومی را به خود جلب کرده، نگران است.  مقامات نگرانند که این تغییر می تواند تامین کمک های بیشتر برای کیف را دشوارتر کند.

 برخی از مقامات نظامی ایالات متحده به طور خصوصی شروع به استفاده از اصطلاح "بن بست" برای توصیف نبرد فعلی در اوکراین کرده اند. از سوی دیگر، برخی می گویند نتیجه ممکن است به این بستگی داشته باشد که کدام طرف بتواند نیروی خود را بیشتر پای کار نگه دارد.  

هیچ یک از طرفین در میدان نبرد، گام‌های بزرگی بر نمی‌دارد.  مقامات همچنین به طور خصوصی گفته اند که اوکراین احتمالا فقط تا پایان سال یا اندکی پس از آن فرصت دارد تا پیش از آنکه بحث های فوری درباره مذاکرات صلح آغاز شود.  مقامات گفتند که دولت ایالات متحده نظرات خود را در مورد چنین جدول زمانی با متحدان اروپایی در میان گذاشته است.

 
 

 

منبع خبر : انتخاب
منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

از تیراندازی در خمین چه می‌دانیم؟

ویدیو؛ همخوانی آهنگ «ایران» توسط بازیکنان تیم ملی فوتبال بانوان

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

پیشنهاد سردبیر
زندگی