یوکو کامیکاوا، وزیر امور خارجه ژاپن در گفتگو با خبرنگاران پس از نشستی در توکیو، گفت: G7 نیاز به اقدام فوری برای رسیدگی به بحران انسانی در غزه را تایید کرده است. وزرای امور خارجه محکومیت خود در مورد 7 اکتبر حماس در مورد اسرائیل و حمایت خود از حق اسرائیل برای دفاع از خود را تکرار کردند. کامیکاوا افزود: گروه هفت همچنین بر لزوم رعایت قوانین بین المللی در طول درگیری های جاری تأکید کردند.
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، به همراه وزرای خارجه بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ژاپن و ایتالیا گفتند که از توقف درگیری ها برای تسهیل کمک های ضروری، حرکت غیرنظامی و آزادی گروگان ها حمایت می کنند.
بلینکن بار دیگر موضع آمریکا را تکرار کرد و گفت: نیازی به آتش بس در جنگ غزه نیست.
گروه هفت همچنین افزایش خشونت شهرک نشینان افراطی علیه فلسطینی ها را غیرقابل قبول توصیف کرد و گفت: این اقدامات امنیت در کرانه باختری را تضعیف می کند و چشم انداز صلح پایدار را تهدید می کند.
در همین حال وزیر امور خارجه آمریکا پس از نشست وزرای خارجه گروه هفت در توکیو، موضع ایالات متحده را در مورد اینکه سناریوی «روز بعد» در غزه پس از پایان جنگ اسرائیل و حماس چگونه باید باشد را بیان کرد.
او به مطبوعات گفت: اینها شرایط لازم برای صلح و امنیت پایدار است ایالات متحده معتقد است که عناصر کلیدی نباید شامل جابجایی اجباری فلسطینیان از غزه باشد. بعد از جنگ عدم استفاده از غزه به عنوان بستری برای تروریسم یا سایر حملات خشونت آمیز باید اصل باشد. پس از پایان درگیری، غزه مجدداً اشغال نخواهد شد. هیچ کاهشی در قلمرو غزه وجود ندارد و محاصره هم قابل قبول نیست. ما همچنین باید اطمینان حاصل کنیم که هیچ تهدید تروریستی نمی تواند از کرانه باختری نشات بگیرد.
بلینکن افزود: ایالات متحده به دنبال راهی است تا اسرائیلی ها و فلسطینی ها در کنار هم در کشورهای خودشان زندگی کنند، با معیارهای مساوی از امنیت، آزادی، فرصت و کرامت.
این خبر تکمیل میشود
بررسی چالش اصلی نظام سلامت ایران در گفتگو با دکتر هادی یزدانی:
آینده مبارزه فلسطینیها، در روزگار نسلکشی و پاکسازی قومی
ناهمسویی سخنان و مواضع وزیر ارتباطات با وعدههای انتخاباتی رییس جمهوری
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟
اینفوگرافیک