۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۳:۲۶
پنجشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
کد خبر: ۶۷۰۰۲

اتحادیه اروپا: همچنان به برجام پایبند هستیم

اتحادیه اروپا: همچنان به برجام پایبند هستیم
هیات نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان ملل با طرح این ادعا که اتحادیه اروپا همچنان به برجام پایبند است، خواستار بازگشت ایران به اجرای کامل تعهدات هسته‌ای‌اش ذیل توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ شد.

هیات نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان ملل با طرح این ادعا که اتحادیه اروپا همچنان به برجام پایبند است، خواستار بازگشت ایران به اجرای کامل تعهدات هسته‌ای‌اش ذیل توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ شد.

اتحادیه اروپا در بیانیه خود در هفتاد و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در مورد گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که توسط «هِدا سامسون» سفیر و کاردار هیات نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان ملل قرائت شد با تکیه بر ادعاهای گذشته علیه ماهیت برنامه هسته‌ای ایران، مدعی شد که «خطر ایجاد یک بحران گسترش سلاح‌های هسته‌ای در منطقه به دلیل توسعه مسیر هسته‌ای ایران بیشتر شده است».

سامسون در ادامه این ادعاها افزود: بنابراین، اتحادیه اروپا به عنوان یک اولویت امنیتی کلیدی به سرمایه‌گذاری دیپلماتیک و سیاسی برای تضمین عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ادامه خواهد داد. برای کمک به بازگرداندن اعتماد، اقدامات مشخص و پایدار برای کاهش تنش‌های هسته‌ای مورد نیاز است.

اتحادیه اروپا بدون اشاره به همکاری‌های مستمر و داوطلبانه تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران خواست تا به‌طور کامل و  بدون تأخیر بیشتر با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای حل و فصل همه مسائل باقی‌مانده پادمانی مطابق با تعهدات الزام‌آور قانونی خود تحت توافقنامه جامع پادمانی NPT همکاری کند.

اتحادیه اروپا همچنین با اشاره به اقدام اخیر ایران در حذف نام چند نفر از بازرسان تبعه سه کشور اروپایی که به‌طور مرتب رفتار سیاسی تند علیه ایران داشته‌اند و عدم تمدید مجوز ادامه فعالیت آن‌ها در کشور، این اقدام را به شدت محکوم کرد و به شکلی مداخله‌جویانه از تهران خواست که این اقدامات یک‌جانبه را که به ادعای اروپا به‌طور مستقیم و شدیدی بر توانایی آژانس اتمی برای انجام مؤثر فعالیت‌های راستی‌آزمایی خود در ایران، از جمله نظارت بر برجام تأثیر می‌گذارد، بازگرداند.

اتحادیه اروپا با ادعای اینکه همچنان به برجام متعهد است، تاکید کرد که از تمام کشورها می‌خواهد تا از اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل، تصویب شده در سال ۲۰۱۵ حمایت کنند.

بنابر گزارش وب سایت رسمی اتحادیه اروپا، در ادامه این بیانیه آمده است: اتحادیه اروپا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به‌خاطر به‌روزرسانی‌های منظم خود در رابطه با راستی‌آزمایی و نظارت بر تعهدات هسته‌ای ایران تحت برجام و اجرای توافقنامه پادمانی NPT در ایران قدردانی می‌کند.

اتحادیه اروپا بدون کوچک‌ترین اشاره به کارشکنی‌های طرف‌های اروپایی برجام در اجرای تعهداتشان ذیل برجام، به‌ویژه از زمان خروج یک‌جانبه آمرکیا از این توافق در سال ۲۰۱۸ گفت که قویاً از ایران می‌خواهد تا همه فعالیت‌های مغایر با برجام را بازگرداند و بدون تأخیر به اجرای کامل آن، از جمله تمامی اقدامات شفاف‌سازی بازگردد.

اتحادیه اروپا بار دیگر در بیانیه خود با تکیه بر این ادعا که تهران به‌طور کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری نمی‌کند، تصریح کرد: ما از ایران می خواهیم که به اجرای پروتکل الحاقی بازگردد و به دنبال تصویب آن باشد. اتحادیه اروپا از ایران می‌خواهد که به‌طور جدی و پایدار با آژانس اتمی در راستای اجرای تعهدات مندرج در بیانیه مشترک مارس ۲۰۲۳ همکاری کند.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی