جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
يکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
کد خبر: ۶۷۰۷۲

عصبانیت رسانه‌های حامی دولت از دیدار رئیسی و بن سلمان

روزنامه های داخل کشور به سفر روز گذشته ابراهیم رئیسی به عربستان و شرکت در نشست ریاض واکنش متفاوتی نشان دادند.

به گزارش فراز، روز گذشته ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم برای شرکت در نشست مشترک سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب در حمایت از غزه، عازم عربستان شد.

رئیسی در سفر یک روزه خود به ریاض، علاوه بر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان با رئیس شورای حکومتی سودان، عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر، بشار اسد رئیس جمهور سوریه، محمد ولد الشیخ احمد الغزوانی رئیس‌جمهور موریتانی، انور ابراهیم نخست وزیر مالزی، نجیب میقاتی نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان و بولا احمد تینوبو رئیس جمهور نیجریه دربار موضع غزه دیدار و گفتگو کرد.


باشگاه روزنامه نگاران ایران، بازتاب سفر یک روزه ابراهیم رئیسی به عربستان در صفحه یک روزنامه های امروز را طبقه بندی و منتشر کرده است.

ناراحتی

چهار روزنامه اصولگرای جوان، جام جم، وطن امروز و همشهری که هر کدام یک طیف از اصولگرایان را نمایندگی می‌کنند، بی‌اعتنایی خود را به دیدار رئیسی و بن‌سلمان نشان دادند. این بی‌اعتنایی در دو روزنامه جوان و جام‌جم بسیار مشهود است و در روزنامه‌ی وطن امروز با تیتر «خیانت»، معنایی خاص یافته است.

عصبانیت رسانه های حامی دولت از دیدار رئیسی و بن سلمان /استقبال اصلاح طلبان از توسعه روابط ایران با عربستان +عکس

 

عصبانیت رسانه های حامی دولت از دیدار رئیسی و بن سلمان /استقبال اصلاح طلبان از توسعه روابط ایران با عربستان +عکس

 

فرهیختگان روزنامه دانشگاه آزاد و نزدیک به جریان عدالتخواه، تنها روزنامه‌ی اصولگرا بود که از دیدار رئیسی با بن‌سلمان استقبال کرد.

عصبانیت رسانه های حامی دولت از دیدار رئیسی و بن سلمان /استقبال اصلاح طلبان از توسعه روابط ایران با عربستان +عکس

 

خوشحالی و استقبال

برخلاف روزنامه‌های اصولگرا، چهار روزنامه‌ای که گرایش لیبرال دارند از توسعه روابط ایران با عربستان استقبال کردند.

روزنامه‌های سیاسی سازندگی و هم‌میهن و روزنامه‌های اقتصادی دنیای اقتصاد و جهان صنعت از سفر رئیس جمهور ایران به عربستان پس از 11 سال، استقبال کردند و به دیدار رئیسی و بن‌سلمان توجه‌ ویژه‌ای نشان دادند.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

منتظر واکنش ایالات متحده به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف درباره اوکراین هستیم

حبس و انفصال از خدمت برای قاسم مکارم، مشاور وزیر سابق راه

تجهیز نیروی دریایی سپاه به همه سلاح‌های لازم برای رزم دریایی

ماجرای آتش‌سوزی جدید در جنگل الیت چیست؟

تاکید سران روسیه و هند بر حل موضوع هسته‌ای ایران از مسیر گفت‌وگو

ماجرای تغییرات داوری در جام جهانی ۲۰۲۶ چیست؟

مبینا نعمت‌زاده قهرمان زیر ۲۱ سال جهان شد

امام جمعه قم: زیبنده نظام اسلامی نیست که مظاهر ناهنجاری در منظر عمومی توسعه یابد

مدارس ابتدایی استان تهران غیرحضوری شد

داربی ۱۰۶ پایتخت پر سروصدا و بدون گل به پایان رسید!

پزشک معالج: «رضا امیرخانی» خونریزی داخلی ندارد

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران در نزدیکی هشتگرد؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

پیشنهاد سردبیر
زندگی