جزئیات حمله تروریستی به مقر انتظامی در سیستان و بلوچستان به روایت یک مقام امنیتی/ در راسک چه خبر است؟
به گزارش فراز، سخنگوی پلیس از حمله ناجوانمردانه و کور تروریستها به مقر انتظامی در شهرستان راسک در نیمه شب گذشته (شامگاه پنجشنبه) خبر داد.
در همین راستا، علیرضا مرحمتی، معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان در گفتگوی تلفنی با شبکه خبر، درباره جزئیات این حادثه گفت: ساغت ۲ نیمه شب بود که تعدادی از تروریستها، با یک اقدام ناجوانمردانه به مقر نیروی انتظامی شهرستان راسک حمله کردند. متاسفانه در این حمله تروریستی ۱۱ نفر از افسران ارشد، سربازان و نیروهای ما در فراجا به شهادت رسیدند.
وی ادامه داد: همچنین تعدادی هم مجروح شدند. افرادی که در مقر انتظامی بودند شجاعانه با این تروریستها جنگیدند که تعدادی از مهاجمین را کشته و زخمی کردند. در حال حاضر، وضعیت شهر عادی است و اقدامات لازم دارد صورت میگیرد و اطلاعات تکمیلی را بعدا به اطلاع خواهیم رساند.
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد