پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ 11 December 2025
پنجشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۵
کد خبر: ۶۷۸۵۸

وزیر بهداشت: آلودگی هوا سبب مرگ سالانه ۲۶هزار نفر در کشور و ۷ هزار نفر در تهران می‌شود

وزیر بهداشت: آلودگی هوا سبب مرگ سالانه ۲۶هزار نفر در کشور و ۷ هزار نفر در تهران می‌شود
وزیر بهداشت در مورد برآورد مرگ و میر‌های ناشی از آلودگی هوا گفت: آمار تخمینی است و نمی‌توان گفت که ۱۰۰ درصد آن بابت آلودگی هواست؛ در این زمینه رقمی حدود ۲۶ هزار نفر در کشور و در تهران هفت هزار نفر ثبت شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیمارستان‌هایی که پزشکان آن زیر میزی دریافت کنند، مواخذه می‌شوند و در زمینه اعتبارسنجی و تمدید پروانه‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد، در مورد زیرمیزی پزشکان وظیفه وزارت بهداشت نظارت بازرسی و اعلام به مراجع قضایی است که این کار در دست انجام است.
 
بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در پایان روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در مورد راهکارهای جلوگیری از گسترش ویروس آنفلوآنزا نیز تاکید کرد: ویروس‌ها فعال هستند و بالاخره در تجمعات اگر یک نفر مبتلا باشد به دیگران نیز منتقل می‌کند؛ راه حل آن هم این است که افرادی که دچار بیماری می‌شوند تا زمانی که علائم دارند به محل تجمع نروند.
 
 
 
وی در پاسخ به سوالی درباره دریافت زیر میزی پزشکان با توضیح اینکه وزارت بهداشت در این زمینه وظیفه نظارتی دارد، اظهار داشت: بیمارستان‌هایی که پزشکان آن زیر میزی دریافت کنند، مواخذه می‌شوند و در زمینه اعتبارسنجی و تمدید پروانه‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد، در مورد زیرمیزی پزشکان وظیفه وزارت بهداشت نظارت بازرسی و اعلام به مراجع قضایی است که این کار در دست انجام است.
 
وزیر بهداشت افزود: تعرفه‌های پزشکی هر سال در شورای عالی بیمه بررسی و پیشنهاد آن به هیات دولت ارسال می‌شود تا مصوب شود؛ اکنون فرایند تعیین نرخ تعرفه‌های پزشکی در شورای بیمه شروع شده و هنوز به نتیجه نرسیده است.
 
عین‌اللهی با اشاره به برنامه این وزارتخانه برای تکمیل کادر درمانی گفت: از دانشجویان نخبه سال آخری که به مرحله کارورزی رسیده‌اند، این نقاط خالی را می‌توانند، تکمیل کنند اما در مجموع افزایش ظرفیت بسیاری خوبی داریم.
 
وزیر بهداشت در مورد برآورد مرگ و میرهای ناشی از آلودگی هوا گفت: آمار تخمینی است و نمی‌توان گفت که ۱۰۰ درصد آن بابت آلودگی هواست؛ در این زمینه رقمی حدود ۲۶ هزار نفر در کشور و در تهران هفت هزار نفر ثبت شده است.

 

منبع خبر : ایلنا
منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

العربیه: مخالفان حماس در غزه در حال «جذب نیرو» هستند | واشنگتن: هیچ تماسی با آنها نداریم

رسالت زیر سایه بحران | مدیر بانکی با تحصیلات نظامی بانک رسالت را زیان‌ده کرد

هشدار کارشناسان: ایوان تاریخی قدمگاه هخامنشی دوباره در معرض تخریب انسانی

‌نمی‌توانیم به رابطه با باکو خوش‌بین باشیم

نوجوانان استرالیایی سوگواری از دست دادن رسانه‌های اجتماعی را با طنز درآمیختند

رهبر حماس، مهار حملات را پذیرفت ولی خلع سلاح را خط قرمز دانست

بازداشت برخی بازیگران در یک مهمانی، یک حرکت آتش به اختیار بود

پیشنهاد لبنان برای دیدار با ایران در کشور ثالث؛ «یوسف رَجی» دلیل عدم سفر به تهران را توضیح داد

محسن هاشمی: خاطرات پدرم را به آقا مسعود، فرزند رهبری دادم

نظر حشمت‌الله مهاجرانی درباره گروه ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

اسرائیل سوریه را به عنوان منطقه‌ای برای گسترش استفاده می‌کند

واکنش پزشکیان به حواشی ایجادشده پیرامون دو ماراتن کیش

خیلی‌ها گمان می‌کنند مجمع می‌تواند در همه مسائل کشور ورود کند؛ این درست نیست

ارتباط با کشورهای مسلمان باید صمیمی‌تر شود

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی