۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۷:۰۸
يکشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰
کد خبر: ۶۸۰۷۹

روزنامه اصولگرا: فوتبال ایران جای شفر نیست/ او حرف‌هایی خلاف امنیت ملی ما زده

روزنامه اصولگرا: فوتبال ایران جای شفر نیست/ او حرف‌هایی خلاف امنیت ملی ما زده
روزنامه جوان نوشت: تکلیف کاملاً مشخص است؛ شفر جایی در فوتبال ایران ندارد و اگر هم روزی سروکله‌اش این طرف‌ها پیدا شد قطعاً باید تحویل دادگاه داده شود تا پاسخ دهد چگونه به خود اجازه داده تا هر حرف مفتی را که دلش خواسته بعد از خوردن نان و نمک ایران و ایرانی بزند.

روزنامه جوان نوشت: اصرار شائبه‌برانگیز مدیرعامل باشگاه نفت آبادان در جذب وینفرد شفر آلمانی به عنوان سرمربی جدید این تیم از آن دست مسائل است که تنها می‌تواند با توبیخ و تنبیه یا حتی محرومیت، جریمه شود.

شفر، سرمربی سابق استقلال بعد از جدایی از آبی‌پوشان پایتخت در بازگشت به زادگاهش حرف‌هایی را علیه ایران زد که کاملاً برخلاف امنیت ملی کشور و در تأیید جریانات برانداز و فتنه پیچیده رسانه‌ای سال قبل بر ضدایران اسلامی بود. حرف‌هایی که می‌توان به راحتی آن‌ها را دخالت در امور داخلی کشور قلمداد کرد و حتی گوینده را پای میز محاکمه کشاند.
 
شفر با بیان آن حرف‌ها، آب به آسیاب دشمنان قسم‌خورده مردم ایران و کشورمان ریخت و باعث شد حتی برخی ساده‌لوحان هم از حرف‌های او برداشت‌های غلط خودشان را بکنند.
 
حالا بعد از یک‌سال از اتفاقات سال گذشته، شفر و دخترش که آن روز‌ها سودای ایران دیگری را در سر می‌پروراندند قصد سفر دوباره به ایران اسلامی را دارند. در نگاه اول مشخص است که پیرمرد بیکار آلمانی نتوانسته برای خودش تیمی دست و پا کند؛ بنابراین به اولین پیشنهاد پاسخ مثبت داده که طبیعی هم هست. او با تجربه‌ای که از فوتبال ایران دارد خوب می‌داند که می‌آید، پولش را می‌گیرد و در نهایت حتی می‌تواند شکایت هم بکند و احتمالاً باز هم برگردد و مشتی چرندیات علیه ایران و ایرانی و وضعیت حاکم بر کشور را به رسانه‌های معاند تحویل بدهد.
 
اما اینکه باشگاه صنعت نفت چگونه اقدام به مذاکره با این مثلاً مربی کرده و حتی در مقابل اخطار‌ها مقاومت می‌کند، جای سؤال است.
 
مدیرعامل این باشگاه مدعی است که مدرکی بابت ایراد آن حرف‌ها از سوی شفر وجود ندارد و اصرار می‌کند که با شفر قرارداد امضا کند. قراردادی که مطابق شنیده‌ها ظاهراً مراحل اولیه آن هم طی شده و تنها نهایی شدن آن مانده است.
 
باشگاه صنعت آبادان یک باشگاه دولتی است که نمی‌تواند سر خود کاری انجام دهد. این باشگاه به صورت قانونی باید قبل از عقد قرارداد با مربی یا حتی بازیکن خارجی برخی موارد را رعایت کند، قوانینی که البته چندان جدی گرفته نمی‌شود، اما مورد اخیر در خصوص صنعت نفت و شفر دیگر بی‌مبالاتی را به حد اعلای خود رسانده است.
 
موضوع زمانی تأسفبارتر می‌شود که متوجه باشیم اگر پیش‌قراردادی امضا شده باشد در صورت لغو آن از سوی صنعت نفت، این باشگاه باید به پیرمرد بیکار آلمانی خسارت هم بدهد. اینجاست که لزوم ورود نهاد‌های نظارتی و امنیتی بیشتر از قبل احساس می‌شود.
 
مدیرعامل صنعت نفت باید پاسخگوی اشتباه خود باشد. باید پاسخ دهد چگونه با کسی که علیه کشور حرف زده پای میز مذاکره نشسته و به خود اجازه داده با او قرارداد امضا کند. از این‌ها مهم‌تر اینکه اگر قرار باشد جریمه‌ای پرداخت شود این پول باید از جیب خود مدیرعامل صنعت نفت پرداخت شود و اینگونه نباشد که باز هم از بیت‌المال هزینه شود.
 
تکلیف کاملاً مشخص است؛ شفر جایی در فوتبال ایران ندارد و اگر هم روزی سروکله‌اش این طرف‌ها پیدا شد قطعاً باید تحویل دادگاه داده شود تا پاسخ دهد چگونه به خود اجازه داده تا هر حرف مفتی را که دلش خواسته بعد از خوردن نان و نمک ایران و ایرانی بزند.
 
مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان هم بهتر است به جای آسمان و ریسمان بافتن برای توجیه عمل غلط خود به فکر یک سرمربی کاربلد دیگر برای تیمش باشد و حواسش را بیشتر از این جمع کند.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پارس‌خودرو سهند CNG را کلید زد/ پیمایش ۷۰۰ کیلومتری با ترکیب بنزین و گاز
پیشنهاد سردبیر
زندگی