سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
دوشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۵
کد خبر: ۶۸۱۰۷

تندیس زرین چهاردهمین دورۀ جایزه مالی ایران به بانک پاسارگاد اهدا شد

تندیس زرین چهاردهمین دورۀ جایزه مالی ایران به بانک پاسارگاد اهدا شد
در چهاردهمین دوره جایزۀ ملی مدیریت مالی ایران، بالاترین سطح این جایزه به بانک پاسارگاد اهدا شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی بانک پاسارگاد، جایزۀ ملی مدیریت مالی ایران در تاریخ 25دی ماه1402 با حضور دکتر سید احسان خاندوزی؛ وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، دکتر سید رحمت اله اکرمی؛ خزانه دار کل کشور و معاون وزیر اقتصادی و دارایی، دکتر محمد شیریجیان؛ معاون اقتصادی بانک مرکزی ج.ا.ا، دکتر مجید قاسمی؛ رئیس انجمن مدیریت مالی ایران، دانشمندان و اساتید حوزۀ مالی و نمایندگان شرکت‌های برگزیده، به‌‌همت انجمن مدیریت مالی ایران در محل سالن اجلاس سران برگزار گردید.
لازم به ذکر است این جایزۀ از سال 1389 آغاز  شد و در سال جاری چهاردهمین دورۀ خود را برگزار کرد. در این رویداد پس از ارزیابی شرکت‌کنندگان بر اساس شاخص‌های تخصصی مالی، حسابداری و عملکردی توسط نخبگان و اساتید خبره، در سه بخش تندیس، تقدیرنامه و گواهینامه از سازمان‌های حائز رتبه تقدیر به عمل آمد که بانک پاسارگاد در ادامۀ افتخارآفرینی‌های خود موفق به کسب عالی‌ترین سطح این جایزه گردید.
گفتنی است جایزۀ مدیریت مالی ایران هرساله با اهداف حمایت مدیریت مالی حرفه‌ای در مسیر دستیابی به جایگاه واقعی در سازمان‌ها، تشویق و ترغیب شرکت‌ها برای انجام خودارزیابی و شناخت نقاط قوت و ضعف و زمینه‌های بهبود، ایجاد فضای رقابتی مناسب و حرفه‌ای شرکت‌ها و سازمان‌های ایرانی، تعریف راهبردی از مدیریت ‌مالی و اقتصادی سازمان در جهت دستیابی به اهداف استراتژیک و معرفی و قدردانی از شرکت‌ها و سازمان‌های برتر در حوزه‌های مالی و اقتصادی و همچنین فراهم‌کردن امکان تبادل تجربیات موفق مدیران مالی برگزار می‌شود. 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ترامپ گارد ملی را به پورتلند اعزام کرد

آقای شمخانی! مردم حق دارند در باره ارتباط عروسی مجلل دخترتان با شایعه کشتی‌های پسرتان سوال کنند؟

سی‌ان‌ان: برگزاری دیدار ترامپ با پوتین ممکن است با مانع روبه‌رو شود

طعنه یک روزنامه به رحیم‌صفوی: درجه روی شانه‌های کسی، برایش شخصیت نمی‌آورد

نگرانی دولت ترامپ از احتمال عقب‌نشینی نتانیاهو از توافق غزه

مهدیه اسفندیاری در لیست تبادل قرار گرفت

هشدار روزنامه اطلاعات: با این رفتارها جامعه را تکه‌پاره کردید

ترامپ خطاب به سفیر استرالیا: احتمالا هیچ‌وقت هم از تو خوشم نخواهد آمد!

برندگان اصلی افزایش قیمت طلا را بشناسید!

جهش شدید قیمت خودرو در بازار +جدول

روزنامه جمهوری اسلامی: وزارت خارجه باید روند فرو رفتن و غرق شدن را متوقف کند

ماجرای فیلم عروسی دختر علی شمخانی؛ کیهان هم نگران انسجام ملی شد

واکنش شمخانی به لو رفتن ویدیوی عروسی دخترش: پاسخم همان است؛ حرام‌زاده‌ها! من هنوز زنده‌ام

قیمت واقعی سکه ۵۰۰ تومانی که این‌روزها از چرخه مبادلات خارج شده، چقدر است؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی