پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
دوشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۶۸۲۷۲

مهلت ثبت اعتراض ردصلاحیت‌شدگان خبرگان رهبری به پایان رسید و حسن روحانی اعتراض نکرد

مهلت ثبت اعتراض ردصلاحیت‌شدگان خبرگان رهبری به پایان رسید و حسن روحانی اعتراض نکرد
تسنیم نوشت: حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق نیز که صلاحیت وی برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان احراز نشده بود، تا پایان مهلت قانونی، اعتراض خود را به شورای نگهبان اعلام نکرد.

تسنیم نوشت: روز گذشته زمان قانونی اعتراض داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان رهبری به پایان رسید و بیش از ۱۲۰ نفر از داوطلبانی که صلاحیت آن‌ها احراز نشده بود، اعتراض خود را برای بررسی مجدد ثبت کردند و بررسی این اعتراض‌ها نیز از روز گذشته در شورای نگهبان آغاز شده است.

به گفته یک منبع آگاه، در جلسات روز گذشته، برخی از داوطلبانی که صلاحیت آن‌ها برای انتخابات خبرگان احراز نشده بود، تائید صلاحیت شدند و قرار است تا چند روز دیگر، شورای نگهبان اسامی داوطلبانی که جدید احراز صلاحیت شده را اعلام کند.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق نیز که صلاحیت وی برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان احراز نشده بود، تا پایان مهلت قانونی، اعتراض خود را به شورای نگهبان اعلام نکرد.

به گزارش تسنیم، ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری به‌همراهِ دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

مجلس خبرگان رهبری دارای ۸۸ کرسی از تمامی استان‌هاست که نمایندگان آن برای یک‌دوره‌ی ۸ ساله از اقصی‌نقاط کشور با رأی مردم انتخاب می‌شوند. در این دوره از انتخابات و طبق قانون، شرط سنیِ حداقل ۴۰ سال و دارا بودن مدرک سطح چهار حوزه علمیه اعمال شده است.

در مرحله‌ی ثبت‌نام، ۵۱۰ نفر برای راهیابی به این مجلس نام‌نویسی کرده بودند که شورای نگهبان صلاحیت ۱۳۸ نفر را تأیید کرد و نتایج بررسی صلاحیت‌ها نیز ۵ بهمن‌ماه به داوطلبان اعلام شد.

مرحله‌ی دریافت اعتراضات از ۶ تا ۸ بهمن‌ماه به پایان رسید و فقهای شورای نگهبان طی ۱۰ روز مجدداً صلاحیت‌های این داوطلبان را بررسی خواهند کرد و نتایج را به‌صورت کتبی به وزارت کشور اعلام می‌کنند. سرانجام، ۱۹ بهمن اسامی کلیه داوطلبان تأییدشده هر استان و اسامی نامزد‌های انتخاباتی منتشر خواهد شد.

فرصت تغییر حوزه احتمالی نامزد‌های تأییدصلاحیت‌شده نیز در نظر گرفته شده که از ۲۰ تا ۲۲ بهمن این تقاضا پذیرفته می‌شود.

تبلیغات نامزد‌های انتخابات خبرگان از ۲۵ بهمن تا ۹ اسفند تعیین شده و دیگر مرحلۀ این فرآیند، فرصت انصراف احتمالی یک نامزد است؛ این انصراف کتبی نهایتاً تا تاریخ ۸ اسفند یعنی حداقل ۷۲ ساعت قبل از شروع اخذ رأی پذیرفته خواهد شد.

 

 
 
 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

مطالبه‌گری نهاد گریز در دانشگاه

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

پیشنهاد سردبیر
زندگی