۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۲:۳۲
يکشنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
کد خبر: ۷۱۵۹۱

رحیم صفوی: در ۹۰ کشور جهان علیه جنایات اسرائیل راهپیمایی برگزار شده/ آموزه‌های دینی مسلمین دفاع را مانند نماز واجب می‌داند

رحیم صفوی: در ۹۰ کشور جهان علیه جنایات اسرائیل راهپیمایی برگزار شده/ آموزه‌های دینی مسلمین دفاع را مانند نماز واجب می‌داند
 سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده‌کل قوا گفت: خون شهدا تغییرات اساسی در راهبرد‌های منطقه رقم خواهد زد و جبهه مقاومت تعیین‌کننده سرنوشت این منطقه به‌رهبری ایران خواهد شد.

سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده‌کل قوا صبح امروز، یکشنبه، در مراسم بزرگداشت شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق طی سخنانی گفت: این شهدا در بهترین ماه خدا به‌دست شقی‌ترین و پست‌ترین مخلوقات انگلیس و آمریکا به شهادت رسیدند.

وی افزود: این شهادت‌ها انگیزه پاسداران برای مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی را مضاعف می‌کند. ما با خدا پیمان بسته‌ایم تا ظلم هست به مبارزه ادامه دهیم. هرکجا مسلمان و غیرمسلمانی فریاد کمک سر دهد بنا به تدبیر فرمانده‌کل قوا به کمک او می‌رویم.

سرلشکر صفوی با اشاره به ویژگی‌های شهدا ادامه داد: درجات نظامی ملاک و معیار ظاهری است و مقام شهدا نزد خداوند با این درجه‌ها متفاوت است.

مشاور فرمانده‌کل قوا ادامه داد: خون این شهدا تغییرات اساسی در راهبرد‌های منطقه رقم خواهد زد و جبهه مقاومت تعیین‌کننده سرنوشت این منطقه به‌رهبری ایران خواهد شد.

سردار صفوی با اشاره به تغییر روند‌ها در منطقه عنوان کرد: همین جنگ اخیر هم چهره امنیتی هم چهره فرهنگی و رسانه‌ای در جهان را تغییر می‌دهد، البته همه جنایاتی که در منطقه رخ می‌دهد با حمایت آمریکا و سکوت خیانت‌بار برخی کشور‌های عربی در حال رخ‌دادن است.

وی یادآور شد: امروز در بیش از ۹۰ کشور جهان علیه جنایات اسرائیل راهپیمایی برگزار شده است و از سوی دیگر اقدامات دشمن نشان می‌دهد نقشه‌های آن‌ها با شکست مواجه شده است؛ در همین جنگ هم به اهداف اعلامی خود مبنی بر نابودی حماس و آزادی اسرا دست نیافتند.

مشاور فرمانده‌کل قوا با بیان اینکه حماس یک تفکر و آرمان است و نابودشدنی نیست عنوان کرد: هیچ وقت قوای اشغالگر نتوانسته است تا ابد در یک سرزمین باقی بماند، ملت‌ها برای آزادی سرزمینشان می‌جنگند و این سنت عقلانی و الهی است، لذا اشغالگران محکوم به شکست هستند و آموزه‌های دینی مسلمین دفاع را مانند نماز واجب می‌داند.

سرلشکر صفوی تصریح کرد: در همین جنگ غزه، مقاومت فلسطین و حماس بخش اعظم توان خود را حفظ کرده و در حال اجرای عملیات تهاجمی هستند. هرچه بعد از این نبرد رخ دهد نشان‌دهنده شکست آمریکا و اسرائیل در این جنگ شش‌ماهه است و خاورمیانه جدید نیز با محوریت مقاومت شکل خواهد گرفت.

منبع:تسنیم

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی