۰۵ آبان ۱۴۰۵ ۰۶:۵۲
دوشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۷۱۹۸۵

منحنی محبوبیت ترامپ نزولی شده/ بایدن کم کم در نظرسنجی ها بالاتر می‌رود

منحنی محبوبیت ترامپ نزولی شده/ بایدن کم کم در نظرسنجی ها بالاتر می‌رود
بر اساس نظرسنجی جدید نیویورک‌تایمز و کالج سیه‌نا، جو بایدن تقریبا برتری زودهنگام ترامپ را از بین برده است.

 درحالی‌که نشانه‌هایی مبنی بر اینکه پایگاه دموکرات‌ها تردیدهایی درباره جهت‌گیری کشور، اقتصاد و سن او داشت، هم‌اینک به نظر می‌رسد که آنها پشت سر رئیس‌جمهورشان جمع شده‌اند. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، بایدن و ترامپ اکنون تقریبا برابر هستند و ترامپ ۴۶درصدی نسبت به بایدن ۴۵درصدی، برتری اندک دارد.

 این یک پیشرفت برای بایدن از اواخر فوریه است؛ زمانی که ترامپ درست قبل از اینکه نامزد احتمالی جمهوری‌خواه شود، برتری قابل توجهی داشت و درصد آرای ترامپ ۴۸درصد بود؛ درحالی‌که این رقم برای بایدن، ۴۳درصد بود. به نظر می‌رسد روند صعودی بایدن تا حد زیادی از وضعیت بهبود یافته او در میان رای‌دهندگان سنتی دموکرات نشات می‌گیرد. بایدن در این ماه توانست رای بیشتری از پایگاه سنتی سال۲۰۲۰ خود نسبت به ماه گذشته به‌دست آورد. ماه پیش او شاهد یک سقوط بود؛ درحالی‌که ترامپ در این زمینه از رئیس‌جمهور فعلی بهتر عمل کرده بود. در آن ماه ترامپ حمایت بسیار بیشتری از رای‌دهندگان گذشته خود در مقایسه با رئیس‌جمهور به دست آورده بود؛ «۹۷ درصد به ۸۳ درصد».


اما حالا این حاشیه کمتر شده است. بایدن اکنون رای ۸۹درصد از حامیان خود در سال۲۰۲۰ را به دست آورده است؛ درحالی‌که این رقم برای ترامپ ۹۴درصد شد. نتایج نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که رقابت شدیدی در سال۲۰۲۴ بین این دو برقرار است و احتمالا باید شاهد یک بازی طاقت‌فرسا از سوی هر دو باشیم. دو انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته به‌گونه‌ای پیش رفت که با اختلاف آرای چند ده هزاری در ایالت‌های خاکستری رقم خورد. به نظر می‌رسد رقابت در این ایالت‌ها نیز به همان اندازه طاقت‌فرسا و پایاپای باشد. به نظر می‌رسد آمریکا به دو قسمت مساوی تقسیم شده است و کوچک‌ترین تغییر در این تعادل می‌تواند برنده انتخابات را در سال۲۰۲۴ تعیین کند.

تحت لوای این رقابت نزدیک، بسیاری از اصول این مسابقه تا حد زیادی بدون تغییر به نظر می‌رسد. سهم رای‌دهندگانی که کشور را در مسیر اشتباهی می‌بینند، بالای ۶۴درصد است. تقریبا ۸۰درصد از رای‌دهندگان، از جمله اکثریت دموکرات‌ها، هنوز شرایط اقتصادی کشور را عادلانه یا ضعیف ارزیابی می‌کنند. همچنین و هم بایدن و هم ترامپ، به دلایلی آشنا محبوب نیستند. اکثر رای‌دهندگان فکر می‌کنند که بایدن خیلی پیر است. اکثریت بر این باورند که ترامپ مرتکب جرایم جدی فدرالی شده است. بت پریوست، آرایشگر ۵۹ساله و رای‌دهنده مستقل در ویندزور لاکس گفت: «هر دو مزخرف، فقط بایدن شر کوچک‌تری نسبت به ترامپ است و برای همین در رای دادن به او تمایل دارد.» خانم پریوست گفت: «شما می‌توانید از سیاست‌های بد بهبود پیدا کنید، اما نمی‌توانید از یک قلب بد نجات پیدا کنید و دونالد ترامپ قلب بدی دارد.»


این نظرسنجی درست قبل از محاکمه کیفری تاریخ‌سازِ ترامپ در شهر نیویورک انجام شد که اولین پرونده برای یک رئیس‌جمهور سابق آمریکا بود. او با اتهامات مربوط به جعل سوابق مربوط به پرداخت پول به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن مواجه است. این پرونده یکی از چهار کیفرخواست اصلی علیه ترامپ است، اما تاکنون تنها پرونده‌ای است که محاکمه آن قبل از انتخابات آغاز شده است. با این حال، به‌رغم احتمال زندانی شدن نامزد جمهوری‌خواه، تنها از هر چهار رای‌دهنده، یک نفر می‌گوید که هنوز به مشکلات حقوقی رئیس‌جمهور سابق توجه زیادی دارد.

کارزار بایدن که تبلیغات خود را از قبل در ایالت‌های موسوم به میدان نبرد آغاز کرده است، امیدوار است واقعیت دور دوم ریاست‌جمهوری ترامپ، دموکرات‌های بی‌میل را به سمت موضع حزبی معمول خود بازگرداند. شواهد اولیه‌ای از این اتفاق وجود دارد. در ماه گذشته، حمایت بایدن در میان رای‌دهندگان سفیدپوست ثابت ماند؛ اما در میان رای‌دهندگان سیاه‌پوست و لاتین‌تبار افزایش یافته است، حتی اگر هنوز از سطح حمایت سنتی دموکرات‌ها عقب باشد. بایدن در حومه شهرها و در میان زنان وضعیت بهتری نسبت به یک ماه پیش داشت؛ هرچند در بین مردان ضعیف‌تر بود. رای‌دهندگان جوان‌تر به‌عنوان یک ضعف دائمی باقی می‌مانند؛ درحالی‌که رای‌دهندگان مسن منبع قدرت نسبی برای رئیس‌جمهور دموکرات هستند.

منبع:دنیای اقتصاد

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
نشست چهارجانبه تهران، از دستورکار اعلام‌شده تا پیام‌های امنیتی پنهان| علی عبدی: عملیات فریب است! هدف، مهار و کنترل ایران است
تقدیر از بانک مهر ایران برای حمایت از خودکفایی و کارآفرینی
داتین باز هم برترین شرکت فناور شد | تداوم برتری در فناوری مالی با پشتوانه بانک پاسارگاد
چگونه حملات انصار الله پرواز‌ها در سراسر عربستان سعودی را زمین‌گیر کرد
عربستان سعودی با وجود حملات، برگزاری جام ملت‌های آسیا در ژانویه ۲۰۲۷ را تایید کرد
دیدار هیئت‌های بلندپایه در تهران؛ منطقه در آستانه درگیری‌های احتمالی در حالت آماده‌باش قرار دارد
دستان آلوده امارات در سودان؛ نامزدی لانا نسیبه برای دبیرکلی سازمان ملل یک رسوایی است
۹هزار کامیون پشت مرز بازرگان متوقف ماندند |تجارت ایران گروگان محدودیت همسایگان و ضعف زیرساخت‌ها
کاهش قیمت نفت از بالاترین سطوح شش‌ماه اخیر در پی امیدواری به کاهش تنش‌های جنگ ایران
ارتش ایالات متحده مدعی کمک به صادرات ۱.۵ میلیارد بشکه نفت از کشور‌های حوزه خلیج فارس شد
ده روزی که می‌تواند جهان را تکان دهد: هنجار‌های دموکراتیک در چهار انتخابات سرنوشت‌ساز در بوته آزمایش
پایداری شاخص بورس در کانال ۸ میلیونی؛ روز پرنوسان تالار شیشه‌ای
حمله پهپادی و موشکی به عربستان سعودی همزمان با تداوم درگیری‌ها با انصارالله
سخنرانی‌های اوباما در اوهایو و میشیگان: نکات کلیدی درباره ترامپ، جنگ ایران و انتخابات میان‌دوره‌ای
افزایش یک درجه‌ای مجازات جرائم مرتبط با کارگزاران بیگانه در مصوبه مجلس
معماری جنگ بی‌پایان؛ ترومای قدرت و پیامد‌های بن‌بست امنیتی در کارنامه نتانیاهو
انتخابات اسرائیل اهمیت دارد و این تنها مسئله اسرائیلی‌ها نیست
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
چمران: قصور شهرداری درباره درختان چیتگر را رها نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه در آیین گشایش موزه شهید خرازی: عقلانیت توأم با تعهد انقلابی، ویژگی بارز دیپلمات فقید بود
پدر علم هیدروژئولوژی ایران: ال‌نینو عامل سیل‌های سراسری نیست
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
سمیه گلپور: تاوان مماشات با وزیر کار از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می‌شود | هیأت رییسه مجلس استیضاح میدری را وتو می‌کند؟!
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بانك ملت/ تاكید بر تقویت همكاری ها در حوزه زیرساخت های صنعت گردشگری
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
پیشنهاد سردبیر
زندگی